This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ionut Timis

O investiție cu profit veșnic

100%

„Ați venit chiar și pentru doi copii?“

„Ați venit chiar și pentru doi copii?“, a fost întrebarea plină de mirare a unui credincios, în momentul în care am coborât din mașină, în fața bisericii, pentru Grupul Vestea Bună.

Ce crezi? Contează să investești într-un singur copil? Dar în doi? Dar în cincizeci? Contează să ne punem la dispoziția lui Dumnezeu resursele, darurile și timpul nostru pentru a investi în copii?

Da, contează! Cuvântul lui Dumnezeu spune: Învăță pe copil calea pe care trebuie să o urmeze, și când va îmbătrâni nu se va abate de la ea.

Maria - site

Să-ți spun despre Maria ...

Să-ți spun despre Maria (15 ani). Ea a venit la grupul pentru preșcolari, apoi la grupul de școlari şi acum frecventează grupul de adolescenți. Ea ne spunea: De când mă știu vin la grup … A luat hotărârea să-L urmeze pe Domnul într-o tabără. Anul acesta vrea să fie instruită la Instruirea Misionarilor de Vară, și tocmai ne-a anunțat că vrea să ne ajute în cele două tabere din august. O investiție a cărei roadă o vedem. Cum ar fi fost dacă nimeni nu ar fi investit în Maria?

Lucrarea principală prin care investim în copii este Grupul Vestea Bună. Contează fiecare copil care vine la grup, și pentru el investim timpul, banii şi darurile noastre. Este minunat să vedem că Dumnezeu lucrează în viața copiilor și că, din când în când, ne permite să vedem și roadă.

Vrei să investim împreună în copiii? Pentru a putea să continuăm investiția în cei aproximativ 200 de copii pe care îi întâlnim săptămânal, trebuie o investiție de 1.500 de lei din partea credincioșilor. Suma reprezintă costul deplasărilor către Grupurile Vestea Bună, în fiecare săptămână, până la sfârșitul lunii iunie (sau pentru lunile mai și iunie) și costul deplasărilor către serbările speciale organizate de Ziua Copilului.

Zeci și sute de copii pot fi ca Maria! Să investim în ei adevărurile minunate ale lui Dumnezeu! Fie ca ei să le creadă, şi Dumnezeu să le schimbe viaţa.

Investind împreună cu tine,

Ionuț și Mădălina Mateescu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0