This Campaign has ended. No more donations can be made.

Mateescu-ro

O sărbătoare ce urmăreşte schimbarea vieţii

100%

O sărbătoare ce urmăreşte schimbarea vieţii

Când spui „Paște“, care este primul lucru la care te gândești? Mulți copii ar spune: „Ouă roșii, iepurași, cadouri, cozonaci și serbări“. Mulți copii nu știu ce s-a întâmplat la Paşte.

Sunt sute de copii în zona Lugojului, care nu știu că, din dragoste pentru noi, Domnul Isus a venit, a suferit, şi Şi-a dat viaţa, ca fiecare om să aibă posibilitatea să fie mântuit.

Dorim să organizăm o sărbătoare pentru copii, şi ne rugăm ca ea să aibă ca rezultat schimbarea vieţii lor. Nu dorim doar ca ei să cunoască adevărata însemnătate a Paștelui, ci să ajungă să aibă o relație personală cu Cel ce a murit și înviat pentru ei.

5localități

Ce mă bucur că Isus a înviat!

În urma unei lecții biblice despre viața Domnului Isus, un baiat din Jupani a spus: „Ce mă bucur că Isus a înviat! Spune-mi mai multe!“ Tristețea pe care o avea în timp ce le povesteam despre suferințele Mântuitorului a fost înlocuită de bucurie, când a auzit că mormântul este gol.

În anii trecuți, după o evanghelizare de Paște, un copil ne-a spus: „Nu am știut că Isus a înviat. Prietenii îmi spuneau că El este mort.“

Ne-am planificat ca în vacanța de Paște să organizăm programe speciale pentru copiii la care încă nu am ajuns până acum. Jabăr și Sintești sunt doar două dintre aceste localități.

Pentru a duce la bun sfârșit aceste programe evanghelistice, avem nevoie de ajutorul tău. Vrei să te rogi pentru noi și să dăruiești, ca Evanghelia să ajungă şi la ei? Suma de care am avea nevoie pentru a organiza programe în 5 localități este de 500 de lei.

Fie ca, începând cu această vacanță de Paște, primul lucru la care se gândesc copiii din aceste localități, când vine vorba de sărbătoarea Paștelui, să fie: „Isus este viu! Vreau să-L cunosc!“ Imaginează-ți ce schimbare poate aduce aceasta în viața lor!

Ai vrea să-i ajuţi pe aceşti copii să afle despre El? Copiii au nevoie să știe că Isus este viu.

Împreună cu tine, pentru fiecare copil,

Ionuț și Mădălina Mateescu