camp tabara

O vară de neuitat!

De ce tabere de vară pentru copii?

„Vreau să mulţumesc tuturor celor ce au dăruit, ca eu să pot să particip la tabără. Aici am petrecut cele mai minunate momente din viaţa mea. Acum aş vrea ca viaţa mea să se schimbe. Nu mai vreau să păcătuiesc aşa de mult, şi doresc să-I slujesc lui Dumnezeu cu toată viaţa mea. M-am hotărât să-I slujesc Lui.“ V. 
Anul trecut, V. a participat la o tabără AMEC. Oamenii spun că nu poţi să schimbi schimba lumea. Totuşi, poţi să ajuţi la schimbarea vieţii unui copil anul acesta. Doar întreabă pe V.
camp tabara

Tabăra de vară

Este o posibilitate excelentă de a arăta, în timpul verii, dragostea lui Dumnezeu:

  • copiilor şi adolescenţilor
  • timp de o săptămână
  • într-o tabără de zi sau rezidenţială
  • şi influenţează în bine viaţa unui copil

„Dragă susţinătorule, aş vrea să ştii că am învăţat multe lucruri despre Dumnezeu, şi am mâncat mâncare într-adevăr bună (şi cât de multă am vrut). Am fost şi în excursie. Cei ce au avut grijă de noi erau ca îngerii. Mi-ar plăcea să vii aici şi să vezi cu ochii tăi. Îţi mulţumesc aşa de mult că ai făcut posibil ca şi eu să u aici!“

În ce fel influenţează tabăra viaţa unui copil?

După ani de experienţă în organizarea taberelor, ştim că tu poţi face o diferenţă în viaţa unui copil care participă la tabără:

  • Copiii cred în Domnul Isus ca Mântuitor
  • Copiii creştini învaţă să trăiască pentru Dumnezeu
  • îşi dezvoltă obiceiuri, precum citirea Bibliei şi rugăciunea zilnică
  • Copiii şi tinerii primesc răspunsuri din Biblie la întrebările lor
  • Rămân cu amintiri plăcute
tabara camp

„T“ a spus: „Îţi mulţumesc că ai dăruit, ca eu să pot să vin în tabără. Am învăţat despre Domnul Isus. Sunt fericită că luni L-am primit pe Domnul Isus în viaţa mea.“

Sponsorizare totală pentru un copil care participă la tabără în această vară = 200 RON

În fiecare an, AMEC organizează tabere de o săptămână sau de zi în timpul vacanţei de vară, dar şi pe parcursul anului şcolar. Vara trecută, 1.932 de copii au participat la o tabără, şi mulţi dintre ei ne-au spus că acela a fost cel mai frumos timp din viaţa lor.
 

În acest an, poţi să-i oferi unui copil o vară de neuitat! Nu vei regreta … iar el se va bucura nespus de mult!


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT