This Campaign has ended. No more donations can be made.

slatina

Primii misionari de vară din județul Olt?

100%

Copiii din Olt vor auzi Evanghelia în această vară – și tu poți să iei parte la aceasta!

AMEC din România are în județul Olt o persoană de contact numită Nicoleta Oltean. Ea a slujit acolo timp de șapte ani. Întreaga zonă este extrem de săracă din punct de vedere spiritual. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. Lucrurile se pot schimba dacă s-ar investi în viața copiilor de acolo. Dacă băieții și fetele ar auzi Evanghelia și ar crede în Mântuitorul, acest județ ar putea fi schimbat!

VBR_Crop-04

Este necesar să instruim voluntari ...

Este necesar să instruim voluntari, iar anul acesta sunt 4 tineri care vor să participe la Instruirea Misionarilor de Vară de la Sibiu. Costul pentru fiecare este de 150 lei, iar cheltuielile de călătorie sunt de 50 lei pentru fiecare. În total sunt necesari 800 lei pentru acest proiect.

Ai putea influența viața copiilor din județul Olt investind în această vară în misionari care să le ducă Evanghelia.

Ai putea influența viața copiilor din județul Olt investind în această vară în misionari care să le ducă Evanghelia. Și în același timp, scrii istorie, întrucât, din câte ne amintim noi, nu am avut la Instruirea Misionarilor de Vară pe nimeni din această zonă.
 
Copiii din Olt vor auzi Evanghelia în această vară – și tu poți să iei parte la aceasta!
AMEC – Romania

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.