Claus-4-project

REMARCABIL

100%

REMARCABIL - Fără hârtie. Fără documente voluminoase.

Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri, cum am început să desenez și să fac schițe. Ce să mai … cum am început să scriu.

Și încă nu mi-a trecut dorul de hârtie. Prefer să citesc o carte pe care să o simt în mână, să pot sublinia pe ea și să-mi pot lua notițe.

Dar când vine vorba de lucru, folosesc așa de multă hârtie: foi peste foi, caiete peste caiete, ca să-mi notez ideile și să fac schițele … și uneori le pierd, transferându-le … și trebuie să o iau de la capăt.


Când am văzut: „Remarcable”, m-am gândit: această tabletă îmi va rezolva problema hârtiei, a timpului și a recuperării ideilor pierdute.

O tabletă care imită perfect hârtia: citești, scrii și faci schițe, fără să fie necesar să tipărești ceva. Arată și reacționează ca o hârtie, doar că este digitală. Suportă cele mai obișnuite formate, ceea ce face transferul foarte ușor – ai nevoie doar de WiFi.

Remarcable_web-03

La ședințe, conferințe, în autobuz sau în parc această tabletă mă poate însoți pretutindeni, și fiecare idee să ia formă pe loc.

Nu este nevoie de scanare sau fotografiere, ci pot transfera prin WiFi documentele în orice alt aparat.

Nu trebuie să mai am câte un caiet sau o agendă diferită pentru fiecare departament pentru care lucrez.

La ședințe, conferințe, în autobuz sau în parc această tabletă mă poate însoți pretutindeni, și fiecare idee să ia formă pe loc.

Fie că pregătesc materiale pentru editura AMEC, pentru cursuri de instruire, pentru Radio Vestea Bună, pentru promovarea lucrării, pentru evanghelizare, pentru tabere sau pentru orice altă lucrare … pot avea toate aceste documente într-un singur loc: Remarcabil!

Pot să renunț la toate aceste carnete de notițe – şi să am toate documentele într-o singură tabletă!


Claudia Mitu
VREAU SĂ AJUT