3.566 de motive să Îl lăudăm pe Dumnezeu!!

Drag prieten AMEC,

După cum probabil știi, campania Vestea Bună pentru România s-a terminat, însă ecoul a ceea cea a făcut Dumnezeu în acestă săptămână continuă.

Iată pe scurt câteva statistici:

    • au fost desfășurate activități în cel puțin 78 de locuri
    • au participat cel puțin 3566 de copii
    •  506 adulți au asistat la programele noastre
    • au fost peste 200 de voluntari din bisericile locale, din țară și din străinătate.
    • 45 de copii s-au rugat ca Dumnezeu să-i ierte de păcatele lor

 

O astfel de campanie îi motivează pe voluntari, impulsionează bisericile și arată copiiilor „calea pe care trebuie să o urmeze”. Un pastor, care a participat la întâlnirea de închidere de vineri seara, spunea:

Recomand tuturor conducătorilor de biserici să participe la un astfel de proiect. Niciodată nu am avut parte de așa ceva.

Helen Keller spunea: Singuri, putem face atât de puțin, dar împreună, putem face atât de multe! Este exact ceea ce a spus un voluntar la sfârșitul săptămânii:

Dacă aş fi fost singur, poate că aş fi reuşit să evanghelizez 20 de copii, dar împreună am putut să evanghelizăm peste 3.500 de copii. Aceasta înseamnă lucrare în echipă! Dumnezeu să fie lăudat!

Este minunat să vedem cum Dumnezeu îi schimbă pe copii. Iată mărturia unuia dintre ei.

C. nu avea o reputație bună în mijlocul copiilor din clasa lui. La începutul săptămânii, unii dintre băieți au spus că li-e frică să vină la grup dacă C. este acolo, şi de aceea le-au cerut mamelor lor să vină cu ei şi să stea în spatele grupului. La sfârşitul săptămânii, C. a spus din memorie toate cele 5 versete, învățate în timpul săptămânii. Este o onoare să vedem cum lucrează Dumnezeu în viața copiilor!

Dumnezeu Și-a făcut pe deplin lucrarea și toată slava merită să fie a Lui! Dacă vrei să afli mai multe despre fiecare zi a proiectului, apasă aici.

Mulțumim că ești partener cu noi în proiectele pe care le avem.
Dumnezeu să te binecuvânteze!

Iulian Mangalagiu
Director Național AMEC

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

1 comment

 1. Rodicaperian 2 ani ago 29 iulie 2016

  Ma bucur de fiecare copil de fiecare lucrator Amec de fiecare voluntar. Eu nu am participat ca voluntar ultimii 2ani dar inima mea afost acolo. Doresc ca Dumnezeu sa binecuvinteze fiecare copil sa inteleaga calea mintuirii. Dumnezeu sa binecuvinteze toti lucratori.

  REPLY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *