This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiecttabara_iasi1

Aş vrea … dar nu pot

101%

Aceste cuvinte le-am auzit de la un băieţel.

Ne pregăteam de o tabără în vara anului respectiv. Acest băieţel venise cu credincioşie la Grupul Vestea Bună şi totuşi nu se înscrisese pentru tabără. Iniţial m-am gândit că poate nu vrea să vină sau are altceva planificat. Însă, când l-am întrebat între patru ochi, mi-a spus aceste cuvinte: „Aş vrea, dar nu pot.” Situaţia financiară din familie nu îi permitea să vină în tabără.

Mulţi copii sunt în situaţia acestui băieţel. Ei își doresc să vină în tabără, dar nu își permit.

Kogalniceanu

De ce o nouă tabără?

Datorită mărturiilor celor care şi-au dorit mult să meargă în tabără, şi care, dacă nu ar fi fost ajutaţi, nu ar fi putut să meargă.

B. este o astfel de persoană. Ea a fost ajutată să meargă în tabără. La finalul taberei ne-a scris: „Mulţumesc că m-aţi luat în tabără. În această tabără L-am primit pe Domnul Isus în inima mea.”

Anul trecut, P. ne-a spus: „Am învăţat aici (în tabără) că este bine să-L slăveşti pe Dumnezeu, să nu te baţi, să nu vorbeşti urât, şi le mulţumesc celor care au dăruit bani ca să ajung aici.”

Viaţa schimbată a unor copii/adolescenţi, lucrurile bune învăţate de mulţi dintre ei ne încurajează să facem tabere în continuare. La fel ca în anii trecuţi, şi anul acesta sunt adolescenţi care îşi doresc să meargă în tabără, dar nu îşi permit. Probabil ai experimentat şi tu acest sentiment – să-ţi doreşti un lucru, şi să nu-l poţi avea, din motive financiare. Şi probabil ai simţit amărăciunea unei dorinţe neîmplinite, a unui vis spulberat. De aceea apelăm la tine.

Adolescenţii pe care vrem să îi luăm în tabără sunt din satul M. Kogălniceanu. Pe 15 dintre ei am vrea să îi ajutăm cu suma de 100 lei. Astfel, suma pe care dorim să o strângem este de 1500 lei.

Ajută-i şi tu, dacă ai pe inimă. Şi astfel, după ce vara va fi trecut, aceşti adolescenţi să nu spună: „Am vrut să merg în tabără, dar n-am putut”, ci “Am vrut să merg în tabără şi am fost ajutat.”

Liviu şi Anca Dulcianu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.