This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project_Tabara-de-zi

„Aștept un mesaj ca să-mi spuneți dacă …

149%

„Aștept un mesaj ca să-mi spuneți dacă pot să vă ajut cumva vara aceasta.”

„Ieremia l-a chemat pe Baruc … și acesta a început să scrie într-un sul, după cum îi dicta Ieremia, toate cuvintele pe care Domnul i le spusese … Baruc a făcut tot ce i-a poruncit profetul Ieremia; el a citit din sul cuvintele Domnului …” (Ieremia 36:4)

Baruc era o binecuvântare pentru Ieremia. Acesta era întemnițat, iar Baruc era mâinile, picioarele, ochii, urechile și gura lui.

Așa cum Ieremia avea nevoie de Baruc ca să ducă la bun sfârșit ceea ce i-a poruncit Dumnezeu, și noi avem nevoie de oameni care să ne fie alături în lucrarea la care ne-a chemat Domnul. Lui Îi mulțumim pentru libertatea pe care o avem în țara noastră –  putem spune Vestea Bună copiilor fără să fim închiși sau omorâți.

Planificăm ...

Vrem să valorificăm această oportunitate și în lunile care urmează, vorbind copiilor despre Cel care poate fi Mântuitorul lor, Domnul Isus Hristos. Planificăm să facem lucrul acesta prin distribuiri de tractate, tabere și evanghelizări în aer liber (zonele Bicaz și Târgu Neamț).

Loghin - 2

La o tabără de zi pentru copii rromi, Andrei ne-a întrebat: „Voi, care veniți aici, de ce cheltuiți așa de mult cu noi? De unde aveți bani pentru pixuri, premii, mâncare, motorină?” După ce i-am explicat că Domnul Isus a făcut posibil să avem toate resursele necesare, el a continuat: „Dar de ce ne-a ales Domnul Isus chiar pe noi? De ce nu v-a trimis la alți copii?” Răspunsul pe care l-a primit a fost că Dumnezeu vrea ca și ei să audă Vestea Bună a mântuirii și să fie iertați. Băiatul a mai pus o întrebare: „Atunci … noi ce putem face pentru voi?”

Deși nu suntem persecutați ca Ieremia, avem totuși nevoie de oameni care să ne ajute. Cineva ne-a scris recent: „Aștept mesaj ca să-mi spuneți dacă pot să vă ajut cumva vara aceasta.” Ne bucurăm și Îi mulțumim Domnului că oamenii sunt disponibili și pregătiți să se implice.

Avem însă nevoie și de rugăciune și resurse financiare. Pentru a asigura transportul și materialele necesare activităților din vara aceasta, avem nevoie de 3.000 de lei.

Ai ocazia să fii și tu un Baruc care să te implici în mod direct, sau poți să dăruiești și să te rogi ca planurile noastre să fie duse la bun sfârșit cu ajutorul și călăuzirea lui Dumnezeu.

În slujba Domnului,

Laurențiu și Anca Loghin


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.