This Campaign has ended. No more donations can be made.

Conferinta 2019_invitatie HD

Când ai fost ultima dată la o conferință AMEC? (Hunedoara)

100%

Când ai fost ultima dată la o conferință AMEC?

Poate ai participat cel puțin odată la o conferință organizată de AMEC sau poate ai avut de multe ori ocazia să petreci un timp binecuvântat la o conferință unde ai fost încurajat, ai ascultat un mesaj biblic motivator, ai primit materiale şi idei, iar seminariile ţi-au oferit multe resurse pentru lucrarea la care te-a chemat Domnul.

O reală binecuvântare

Conferințele adresate învățătorilor de copii și adolescenți sunt o reală binecuvântare, atât pentru noii învățători, cât și pentru veteranii acestei lucrări, fiind un cadru propice pentru revigorare spirituală și echipare pentru lucrare. Prin intermediul conferințelor, AMEC își propune să fie o binecuvântare pentru cât mai mulți învățători, ca ei la rândul lor să fie o binecuvântare pentru copiii cărora le slujesc.

Din anul 2013 județul Hunedoara nu a mai găzduit o conferință AMEC, însă în acest an, în luna martie, ne dorim ca mulți învățători din acest județ aibă oportunitatea de a participa la o conferință AMEC chiar în județul lor, să fie zidiți, motivați și echipați pentru a duce copiilor Evanghelia.

Vrei să fii o binecuvântare pentru învățătorii din județul Hunedoara?

Cum poți face acest lucru?

  1. Dacă ești din acest județ, te așteptăm la conferință în data de 9 martie, ora 10:00, la Biserica Penticostală Filadelfia din Călan (strada Pieții, nr. 9);
  1. Spune și altor învățători din județ despre conferință;
  1. Dăruiește pentru acoperirea cheltuielilor necesare organizării.

AMEC


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.