This Campaign has ended. No more donations can be made.

Proiect-Prahova

Când Dumnezeu îți reamintește că El este la lucru! (jud. Prahova)

105%

El este la lucru!

O da, sigur că știm cu toții în inima noastră, că El este la lucru. El deține controlul tuturor lucrurilor. Își duce planul la bun sfârșit și noi putem să ne încredem în El pentru orice detaliu din viața noastră.

Ca unii care spunem Evanghelia copiilor în fiecare zi, ne aducem aminte de aceste adevăruri zilnic. Fiecare ușă deschisă, fiecare ocazie sau fiecare copil receptiv, toate ne amintesc faptul că El este le lucru.

Și apoi, ceva se întâmplă. Ceva care îți străpunge inima, într-um mod în care nimic altceva nu o poate face!

Prahova

Cu 20 de ani în urmă ...

Cu 20 de ani în urmă am început lucrarea în Grupuri Vestea Bună, la noi în județ. Totul era nou pentru noi și așteptam să-L vedem pe Dumnezeu la lucru. După ce am deschis al doilea GVB, l-am întâlnit pe Cătălin. El a fost un copil nelipist de la întâlnirile noastre, pentru mult timp, și prin harul lui Dumnezeu a ajuns să se încreadă în Domnul Isus ca Mântuitor personal. Câtă bucurie atunci când un copil înțelege mesajul mântuirii!

Anii trec şi din când în când Dumnezeu ne surprinde în mod minunat! Şi după 20 de ani vezi cum Dumnezeu este la fel de credincios. El este tot la lucru. Îşi duce toate planurile la bun sfârşit. Şi apoi, îţi aduce aminte de ceva special, de fapt de o persoană specială, de Cătălin. Acel băieţel care s-a încrezut în Domnul Isus la o vârsă fragedă. Şi pentru el au trecut tot 20 de ani şi oare acum unde este el? El este exact acolo unde l-am lăsat! Îl găsim la acelaşi GVB, dar nu ca unul din copii acum. El este învăţătorul care se ocupă de copiii care merg la acel GVB.

Dumnezeu ne aduce aminte prin Cătălin (şi prin mulţi alţii) că El este la lucru! Şi din când în când ne vorbeşte inimii noastre aducându-ne aminte de faptul că lucrarea lui este una de lungă durată şi cu efecte pe termen lung.

Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului avem în plan să mergem cu Evanghelia la mulţi copii. Îl vei ruga pe Dumnezeu, împreună cu noi, ca să ridice mai mulţi Cătălini? Şi pentru rezultate pe termen lung? Avem nevoie de ajutorul tău! Dăruieşte cât îţi pune Domnul pe inimă, pentru ca mulţi copii să audă mesajul minunat al harului mântuitor şi cu ocazia acestei sărbători.

Mulţumim frumos că ne eşti alături şi că aştepţi cu anticipaţie să vezi lucrarea lui Dumnezeu.

Teo & Ramona Ene

Lucrători AMEC – judeţul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.