This Campaign has ended. No more donations can be made.

Fiecare-Copil_proiect-CityKids-PH

„Când mai veniți pe la noi? Aaa….știm, la anul. Ce rău ne pare!”

102%

Aceste cuvinte s-au auzit în ziua de vineri (14 iulie) în multe parcuri din orașul Ploiești, după ce s-a terminat săptămâna de evanghelizare (10-14 iulie). Dăm slavă lui Dumnezeu pentru cele 25 de parcuri unde ne-am întâlnit cu 540 de copii din Ploiești.

În parcul Mihai Eminescu  luni au fost vreo 5 copii care au stat la tot programul. În timp ce se făcea versetul, o doamnă din parc a început să strige: „Să plece pocăiții de aici! Să se ducă la ei la biserică!”. Doi nepoți a unei alte doamne au venit și erau tare interesați. Au fost luați de bunica lor de la program…au stat puțin în altă parte și după aceea au venit iar la program…cred că nu a „scăpat” de ei… Era la puțină depărtare și ne privea cu o față „binevoitoare” de ziceai că se uită la niște criminali. Ne gândeam câtă dreptate are Biblia: „Numele -ISUS- stârnește împotrivire”

Noi am spus copiilor că vrem să deschidem Grupuri Vestea Bună în vecinătatea lor, să ne întâlnim săptămânal pe perioada anului școlar dacă am găsi gazde deschise. Ne rugăm pentru aceasta. Am vrea, să nu fie chiar adevărat ce au spus copiii (să ne revedem abia anul viitor) și de aceea, în săptămâna 28 august – 01 septembrie vrem să organizăm în Ploiești un eveniment „CityKids” (mai multe detalii despre CITYKIDS- aici) la care primii care vor fi invitați, vor fi copiii din parcurile unde am fost săptămâna trecută și bineînțeles mulți alți copii din Ploiești. Credem că se vor bucura, cu siguranță, foarte mult de această veste.

Evenimentul pe care vrem să-l organizăm se numește: „Ce vrei să fii, când vei fi mare?” unde, în fiecare zi, o să avem specialiști din diverse domenii și meserii care vor fi prezentate copiilor. Pe lângă aceasta, va fi un program de aproximativ o oră în care li se va prezenta Evanghelia.

Costurile pentru o astfel de activitate cu 150-200 copii, este de 150 lei / oră. Vrem să stăm trei ore pe zi, timp de o săptămână, costurile includ chiria sălii respective, cât și achiziționarea de dulciuri, apă și suc pentru copii.

Știm însă că avem un Dumnezeu mare și oameni ai Lui, de aceea îndrăznim să credem că va fi cu putință pentru El acest plan. Mulțumim că vei lua în considerare aceasta, rugându-te și implicându-te împreună cu noi.

Împreună cu voi, pentru copiii din Ploiești,

Teo și Ramona Ene.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.