This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect sibiu

Ce sărbătorim de fapt de Crăciun?

110%

Ce sărbătorim de fapt de Crăciun?

Trăim vremuri în care adevărata însemnătate a Crăciunului este înţeleasă şi sărbătorită din ce în ce mai puţin. Pruncul născut în iesle este mereu şi mereu dat la o parte, sau doar menţionat, printre obiceiuri şi povestiri drăguţe despre brazi, reni, moş şi elfi. După acestea urmează alte semnificaţii, care sună chiar nobil: familie, prieteni, mâncare bună, timp liber, şi aşa mai departe. Apoi, dacă mai este loc, unii adaugă colindat, biserică, programe cu copiii sau seri distractive cu prietenii. Însă, cât timp ne mai rămâne să ne gândim la Pruncul din iesle?

După cum spune un colind: „El S-a născut să moară …“

Meditând la scopul venirii Lui pe pământ, ne-am gândit ca şi anul acesta, să mergem şi să le spunem copiilor despre Prunc, şi despre faptul că şi ei Îl pot avea pe Isus ca Domn şi Mântuitor în viaţa lor.

Copiii au nevoie să Îl cunoască! Doar astfel vor reuşi, când vor crește mari, să dea mai departe copiilor lor, adevărata însemnătate a Crăciunului.

Vrem să mergem la câteva grupuri de copii în oraş, la o şcoală, dar şi în alte localităţi, ca să le spunem Vestea Bună a mântuirii. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne însoţească. Dorim să le facem şi cadouri, dar pentru aceasta avem nevoie de ajutorul vostru.

Vrem să strângem suma de 1500 lei, cu care să acoperim costul cadourilor şi al cheltuielilor aferente.

Dacă nu puteţi să veniţi cu noi, vă chemăm să fiţi prezenţi prin dărnicia voastră, ca împreună să ducem copiilor mesajul Evangheliei, şi odată cu acesta şi bucuria cadourilor!

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să fiţi o binecuvântare!

Lică şi Olimpia Băbuţă.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.