FC_CityKids

CityKids

60%

Unde sunt? Şi cine îi evanghelizează?

Evanghelizarea copiilor de la oraş nu este ceva nou pentru noi. Prin campania din timpul  verii – „Vestea  Bună pentru România“, şi prin programele din timpul anului şcolar – „Grupurile Vestea Bună“, copiii de la oraş au avut ocazia să audă Evanghelia. Totuşi, în ultimii ani, evanghelizarea copiilor de la oraş a fost tot mai dificilă, întrucât ei nu mai sunt în locurile obişnuite, unde, altfel, i-ai găsi pe copii din mediul rural.
 
Copiii de la oraş tind să se împartă în două categorii: ori au o situaţie materială bună şi sunt extrem de ocupaţi după activităţile şcolare, ceea ce îi face să îşi neglijeze viaţa spirituală, ori au probleme materiale, şi de aceea se ascund adesea de privirile altora (cel puţin la prima vedere). 
De-a lungul anilor, preocuparea noastră pentru copiii de la oraş a crescut tot mai mult, deoarece ne dăm seama că ei nu sunt învăţaţi despre Creatorul, nu ştiu valorile biblice şi nici standardele absolute.
Mai multe informaţii despre CityKids România găseşti pe www.citykidsromania.ro
Citykids_02

De ce CityKids?

Mulţi copii care locuiesc la oraş: 
  • Sunt ocupaţi, şi viaţa lor spirituală a fost neglijată. 
  • Nu participă la nicio întrunire unde pot să înveţe din Cuvântul lui Dumnezeu.
  • Nu au avut ocazia să înveţe despre Domnul Isus Hristos.

Aproape jumătate din populaţia României locuieşte în zone urbane. Influenţează astăzi viaţa copiilor de la oraş!

CARE SUNT NEVOILE CAMPANIEI CITYKIDS?

Campania include diferite costuri. Orice dar financiar va fi folosit pentru:

  • Transportul lucrătorilor AMEC la evenimentele CityKids
  • Materiale şi resurse pentru evenimentele şi programele CityKids
  • Acoperirea costurilor de deplasare a coordonatorilor campaniei, care fac cunoscută această lucrare în Bucureşti şi în alte părţi din România

 

Scopul CityKids este să vestească Evanghelia copiilor de la oraş. Toate cheltuielile de mai sus au în vedere acest scop final.

Citykids_03

Copiii de la oraş au nevoie de Isus!

Vino cu noi la campania CityKids, ca astfel mulţi copii de la oraş să aibă ocazia să audă Evanghelia! Astăzi poţi să influențezi viaţa unui copil!

 

AMEC – Romania


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT