This Campaign has ended. No more donations can be made.

ukraine - heart

Colega noastră, Oksana

102%

Colega noastră, Oksana

În AMEC-ul din Ucraina este o lucrătoare cu normă întreagă care se numeşte Oksana. Ea este grav bolnavă. Dumnezeu ne-a pus înainte nevoia ei, şi vrem să o ajutăm. Când ne-am hotărât să facem aceasta, ne-am gândit că, dacă şi alţi fraţi şi surori în Hristos ar afla despre situaţia ei, poate ar dori şi ei să o ajute.

Dacă Dumnezeu îţi vorbeşte inimii ...

Aşadar, am decis că vom pune proiectul Oksanei pe site-ul www.fiecarecopil.ro timp de câteva săptămâni. Dacă Dumnezeu îţi vorbeşte inimii şi vrei să dăruieşti pentru această nevoie specială, atunci te rugăm să dai ca pentru El.

La sfârşitul celor câteva săptămâni, toţi banii care se vor strânge vor fi trimişi Oksanei.

Dacă vrei mai multe informaţii despre acest proiect, te rugăm să citeşti mai jos.

Mulţumim!

Iulian Mangalagiu

Director Naţional – AMEC România

Este o mare onoare să aparținem unei familii mari, a copiilor lui Dumnezeu. Împreună putem să împărtășim nu numai bucurii, ci și necazuri. În familia Child Evangelism Fellowship în Ucraina ne confruntăm cu o situație căreia nu putem să-i facem față singuri. De aceea vrem să ne adresăm vouă.

VREM SĂ VĂ ÎMPĂRTĂȘIM DEPSRE SORA NOASTRĂ ÎN  DOMNUL ȘI MISIONARĂ ÎMPREUNĂ CU NOI, OKSANA SLAVUINIK.

OKSANA SLAVUINK locuiește în orașul Irpen, zona Kiev, aparține unei biserici locale și slujește ca misionară cu AMEC-ul din Ucraina.

Încă din copilărie Oksana a avut o dizabilitate în legătură cu BOALA BRONȘIECTAZICA. De-a lungul vieții, boala s-a ÎNRĂUTĂȚIT (Oksana are cum 46 ani). În momentul de față Oksana suferă de cea mai grea formă a bolii bronșiectazice. Ea a luat tratament în mod continuu la Institutul Național de Pneumologie. Au fost mai multe interviuri de consiliere la Institutul Național de Boli Cardiovasculare. PLĂMÂNII OKSANEI ÎȘI PIERD treptat CAPACITATEA DE A TRANSPORTA OXIGEN în corp; funcționarea mușchiului inimii este anormală; Oksana este în mod constant conectată la un generator de oxigen (furnizare artificială de oxigen pur – 96%).

DOCTORII CONSIDERĂ CĂ SINGURA MODALITATE DE A FI AJUTATĂ AR FI UN TRANSPLANT DE PLĂMÂNI ȘI INIMĂ. Acest tip de operație este posibil doar în afara țării, și este oferită gratis conform programului de stat relevant. Totuși, sunt necesare fonduri pentru examinarea medicală la spital, pentru zborul cu avionul, pentru cazarea pe perioada șederii în țară (aproximativ un an) și pentru procesul de reabilitare după transplant (aceste tipuri de operații nu se fac în țara noastră). AR FI NECESAR APROXIMATIV 20.000 DOLARI PENTRU URMĂTOARELE TREI LUNI.

DRAGI FRAȚI ȘI SURORI ÎN HRISTOS! Vă adresăm această cerere de a o ajuta financiar pe sora noastră în Domnul, în vederea recuperării sănătății. Fie care Tatăl nostru care este în ceruri să fie glorificat în această lucrare bună (Matei 5:16).

Director CEF în Ucraina,

Dragunov Igor

Oksana - 2019

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.