This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiectiasi_dulcianu

Copii ajunsi lideri

101%

Copiii cărora le-am fost lideri ajung lideri de copii ... Ce bucurie!

În urmă cu un an, câţiva dintre adolescenții din satele Mihail Kogălniceanu și Cârniceni (Iași) și-au exprimat dorința de a lucra cu copiii. În această vară, cinci dintre ei au avut ocazia să participe la cursul Instruirea Misionarilor de Vară (IMV).

A. a spus: „La acest curs am învățat lucruri practice, pe care le fac acum cu copiii. Am învățat că trebuie să iubesc mai mult copiii.

N. a spus: „Acest curs m-a ajutat și la nivel personal. Vreau să continui această lucrare, și nu doar în satul meu. Este super să poți lucra cu copiii. Aș vrea să continui și să spun la cât mai mulți copii despre Domnul Isus.

Dulcianu - project site

2 Timotei 2:2

Gândindu-ne la acești tineri din cele două sate, unde sunt două Grupuri Vestea Bună, mi-a venit în minte versetul din 2 Timotei 2:2 – „Și ce ai primit de la mine, în fața multor martori, încredințează la oameni de încredere, care să fie în stare să învețe și pe alții.” Despre cei cinci e vorba aici – ei sunt oamenii de încredere care au început acum să îi învețe și pe alții. Au început mai timizi, așa cum începem cei mai mulți din noi. Dar vor să continue să îi învețe pe copii despre Dumnezeu. Și în această lucrare, vrem să fim lângă ei – nu ca profesori de data aceasta, ci ca prieteni. Vrem să îi încurajăm, să slujim împreună, să învățăm unii de la alții.

A. ne-a spus: „Vreau neapărat în câțiva ani să deschid eu un Grup Vestea Bună. Vreau ca foarte mulți copii să asculte Cuvântul Domnului.

Îi suntem mulțumitori lui Dumnezeu pentru acești tineri, care vor să se implice în aceste două sate, unde avem atât Grupuri Vestea Bună, cât și Grup de Adolescenți. Dorința noastră este să continuăm să mergem și în acest semestru școlar, atât miercurea (în Cârniceni), cât și vinerea (în Mihail Kogălniceanu); dar pentru aceasta avem nevoie de ajutor. Distanța pe care o parcurgem săptămânal pentru a ajunge în aceste două sate este de cca 150 km; iar costul pentru combustibil și materiale este de 120 lei/săptămână.

De aceea, pentru cele 15 săptămâni rămase din acest semestru, avem nevoie de 1800 lei.

A încredința la oameni de încredere ceea ce am primit este o lucrare binecuvântată. Și dorim nu doar să o începem, ci să o şi continuăm și să o ducem la bun sfârșit. Vrei să iei parte la această lucrare?

Pentru slava lui Dumnezeu,

Liviu și Anca Dulcianu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.