This Campaign has ended. No more donations can be made.

Prahova - Frincu - 2

„Cum de v-ați gândit la noi, cei uitați de lume?“

100%

Uitaţi de lume?

În fiecare săptămână mergem la grupuri de copii, unele mai apropiate, altele mai îndepărtate. La un grup situat la vreo 70 km vin 30 copii săraci. Părinţii lor nu au locuri de muncă. Copiii de acolo sunt aşa de bucuroşi când ne văd! Se bucură că cineva le acordă atenţie, iar dacă le mai dăm şi câte o bomboană, faţa li se luminează de un zâmbet larg, de parcă ar fi primit cine ştie ce cadou. Dar nu numai copiii se bucură, ci şi părinții lor. La un moment dat, o mămică ne-a întrebat: „Cum de v-ați gândit la noi, cei uitați de lume?“

Prahova - Frincu

Vrem să continuăm să mergem la grupul acesta ...

Vrem să continuăm să mergem la grupul acesta până în iunie, iar în vară să facem evanghelizări în mai multe localităţi, ca să ajungem şi la alţi copii „uitaţi de lume“. În fiecare loc unde facem evanghelizare dorim să mergem 5 zile la rând, şi să avem un program biblic cu versete, lecţii biblice, cântări şi jocuri.

Am aprecia rugăciunile tale, ca Dumnezeu să ne ajute în pregătirea şi desfăşurarea acestor acţiuni evanghelistice şi ca El să mântuiască mulţi copii.

Dacă vrei însă să ajuţi şi financiar, costul estimativ pentru a ajunge în localităţile propuse este de 800 lei. Ajută-ne să spunem copiilor că, deşi sunt „uitaţi de lume“, nu sunt „uitaţi de Dumnezeu“!

Îţi mulţumim pentru partea pe care o iei la înaintarea Evangheliei.

Adrian şi Violeta Frîncu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.