This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_radio

Cum şi-a primit numele lucrarea prin radio a Asociaţiei Misionare pentru Educarea Copiilor?

100%

În iunie 2014, lucrarea prin radio a AMEC-ului a luat startul ...

şi a transmis 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, pentru copiii vorbitori de limba română, oriunde s-ar afla ei – cu acces la internet. În acea lună de iunie, visul a devenit realitate, însă înainte de acel moment, am investit multă rugăciune, planificare şi pregătire.

Suport cana_fata

Să întrebăm copiii!

Un aspect foarte important a fost să avem un nume potrivit pentru această lucrare. Aveam nevoie de un nume prin care să ne definim ca post de radio şi să fim cunoscuţi, pentru a ajunge la copii. Ca echipă, am început să ne gândim la nume, iar liderul nostru a venit cu ideea: Să întrebăm copiii! Ceea ce am şi făcut! Am făcut un sondaj de opinie pe care l-am trimis cât mai multor copii posibil şi am întrebat: Ce nume ai da tu postului de radio AMEC?

Sincer, am fost chiar surprinşi de răspunsurile primite! Multe dintre ele aveau în comun cuvintele “vestea bună”. În acea zi, chiar copiii ne-au reamintit scopul pentru care funcţionăm şi existăm – să spunem altora Vestea Bună despre Domnul Isus Hristos – iar copiii au fost de părere că şi lucrarea prin radio ar trebui să reflecte acest lucru. Şi aşa a luat naştere “Radio Vestea Bună”!

Nu ne-am fi imaginat vreodată cum avea să folosească Dumnezeu această lucrare în ultimii ani. Din informaţiile pe care le avem, sunt mii şi mii de ascultători care se conectează din peste 100 de ţări din lume. Iar poveştile şi mărturiile din partea lor continuă să vină. Cuvântul lui Dumnezeu este predat, învăţat, proclamat, şi acum, cu cinci ani mai târziu, încă împărtăşim şi prin radio VESTEA BUNĂ a Domnul nostru Isus Hristos.

Continuăm să depindem de harul lui Dumnezeu, dar şi de donaţiile oamenilor care ne împărtăşesc viziunea unui radio online, pentru a ne putea plăti cheltuielile lunare de transmisie (streaming), internet, telefon, premii, materiale promoţionale, şi altele.

Acest proiect îţi dă oportunitatea să iei parte la această minunată lucrare!

Ne încredem în Dumnezeu făcând cunoscută oamenilor Săi nevoia de a strânge 7.000 de lei până la sfârşitul acestui an. Dacă vrei să fii şi tu parte din ceea ce face Dumnezeu prin RADIO VESTEA BUNĂ, te rugăm apasă pe acest link.

În continuare împărtăşind altora Vestea Bună,

Echipa de radio a Asociaţiei Misionare pentru Educarea Copiilor din România.