This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project_tabara-DM

Da, și cei micuți, copilașii, pot să creadă în El (fam. Anca)

100%

În Evanghelia după Matei, capitolul 18, versetul 6 ...

Domnul Isus vorbește despre „acești micuți care cred în Mine”. Da, și cei micuți, copilașii, pot să creadă în El și să fie mântuiți. Iar taberele constituie o modalitate minunată de a petrece timp cu copiii și a le vesti Evanghelia. În vara aceasta intenționăm să organizăm două asemenea tabere.

Prima tabără va fi pentru copii ...

care provin din familii disfuncţionale. Dorim să mergem cu ei la un Centru Creştin, care aparţine Fundației numită „O inimă deschisă pentru România”. Datorită generozității doamnei directoare de acolo, nu vom plăti taxa de cazare, deci costul taberei/copil pentru mâncare va fi de 200 lei pentru cinci zile. Planificăm să luăm cu noi 25 de copii în săptămâna 12-16 august. Intenția noastră este să oferim o schimbare în viața acestor copii nevoiaşi, prin a-i învăţa să aprecieze educaţia, dar și să-i îndrumăm spre Dumnezeul care îi iubește și le poartă de grijă. Costurile acestei tabere se ridică la 5.000 lei.

fam Anca - proiect site

Cealaltă tabără va avea loc în zona Rucăr. Sperăm să participe 50 de copii și adolescenți de la Grupurile Vestea Bună. Scopul acestei tabere este consolidarea credinței lor în Cuvântul lui Dumnezeu. Vom studia despre viaţa lui Daniel, un model demn de urmat. 

Tabăra va avea loc în săptămâna 19-23 august. Costul taberei/copil este de 275 lei, iar suma totală necesară este de 13.750 lei.

Încredințăm aceste nevoi financiare în mâna Dumnezeului tuturor posibilităților și vă mulțumim că veți fi o binecuvântare pentru copiii din județul Dâmbovița.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

George & Tatiana Anca,

judeţul Dâmboviţa


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.