This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Ploiesti

„Dacă nu noi atunci cine? Dacă nu acum, atunci când?“ (jud. Prahova)

100%

„Dacă nu noi atunci cine? Dacă nu acum, atunci când?“

Aceste cuvinte ne-au făcut să ne gândim de multe ori la ce trebuie să facem în următoarea perioadă, ca să ajungem cu Vestea Bună la mai mulți copii. Acum ne gândim în mod special la sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, şi planificăm să ajungem la un număr de aproximativ 1.000 de copii care au nevoie să li se reamintească de însemnătatea acestei sărbători.

20171206_172858

Un copil de la un Grup Vestea Bună se ruga de curând astfel:

„Doamne Isuse, îți mulțumesc că au venit acești oameni să ne învețe despre Tine, și fă Tu, te rog, să vină mereu și să nu lipsească niciodată!“

Prin aceasta ne dăm seama cât de mare este nevoia acestor copii ca cineva să le acorde atenţie şi să stea de vorbă cu ei, întrucât, de multe ori, nici în părinți nu găsesc un sprijin real.

„Doamne Isuse, îți mulțumesc că au venit acești oameni să ne învețe despre Tine, și fă Tu, te rog, să vină mereu și să nu lipsească niciodată!“

Pe lângă mesajul pe care vrem să-l transmitem, dorim să avem și ceva dulce ca să le oferim. Cu ajutorul Domnului Isus și al oamenilor Lui sperăm să putem să le facem copiilor această bucurie. Suma de care am avea nevoie pentru acoperirea acestei nevoi din luna decembrie este de 8500 lei.

Teo & Ramona Ene – judeţul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.