This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect_prahova_fiecarecopil.ro

De Crăciun, oferă-i unui copil un dar…

104%

… care poate face în viaţa lui o schimbare eternă.

Tuturor le place să primească daruri. Şi Crăciunul este un timp special în care oferim daruri celor ce le dorim binele. De acest Crăciun, Teo şi Ramona au un vis – să poată să ofere un dar, prin care să arate la 500 de copii din zona lor că le doresc binele. Fiecare dar costă 8 lei, şi este dat cu dorinţa ca acei copii să înveţe despre adevărata semnificaţie a Crăciunului – timpul când Dumnezeu a trimis pe pământ Cel mai special Dar.

Christmas - Prahova

Tu poţi să ajuţi la aceasta!

Când se gândesc la Crăciun, copiii cred că are de-a face cu Moş Crăciun, vacanţa de iarnă şi bradul de Crăciun. Rar îşi ia cineva timp să le spună că Dumnezeu a avut un plan special pentru omenire, că Dumnezeu a făcut multe promisiuni şi că ele s-au împlinit prin venirea Domnului Isus. Exact la timpul potrivit, Dumnezeu Şi-a trimis Fiul (Galateni 4:4). Noi avem un mesaj minunat, iar Crăciunul este cel mai potrivit timp pentru a-l transmite.

Am învăţat la Grupul de Crăciun că Domnul Isus este Mântuitorul lumii. Vreau ca El să fie şi Mântuitorul meu. 

Vrei să-i ajuţi pe Teo şi Ramona să facă din visul lor o realitate? Vrei să-i ajuţi să poată să distribuie 500 de daruri de Crăciun în două şcoli din judeţul lor? Dăruieşte astăzi, ca unul sau doi copii să poată să primească un dar, care poate aduce roade veşnice în viaţa lor.

Costul total ca 500 de copii să poată să primească un dar de Crăciun şi să audă cel mai frumos mesaj este de 4.000 lei.

Pentru copiii din jud. Prahova,

Teo & Ramona Ene – lucrători locali AMEC – judeţul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.