This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiecttimistoamna

Deja plecați? Mai stați …!

105%

Deja plecați? Mai stați ...!

Este ceea ce auzim deseori la Grupurile Vestea Bună la care mergem în fiecare săptămână. Grupul Vestea Bună este un loc potrivit pentru fiecare copil, creștin sau necreștin. Este un loc unde se învață despre Mântuitorul nostru, despre lucrarea Lui, despre caracterul lui Dumnezeu și condiția omului. Este un loc unde copiii învață cum se pot întoarce de la păcatele lor la o viață trăită pentru Salvatorul lor. Este un loc unde copiii născuți din nou învață cum să-și trăiască în fiecare zi credința, cum să-L mărturisească pe Domnul și cum pot fi de folos celor din jurul lor. Este un loc binecuvântat, unde copiii învață pasaje din Scriptură, prin metode potrivite pentru ei. Este un loc unde învățăm să-i cântăm Celui care ne-a creat, un loc unde ne jucăm și dezvoltăm relații.

Ionut - proiect

Acesta este Grupul Vestea Bună.

Un program de aproximativ o oră şi jumătate, pentru toți copiii din localitate. Un program cu o strategie bine pusă la punct, pentru ca fiecare copil să înțeleagă învățăturile lecțiilor biblice sau doctrinele potrivite pentru creșterea în credință.

Grupul Vestea Bună este locul unde sute de copii L-au primit pe Domnul Isus ca Mântuitor personal. Este locul de unde copiii au plecat schimbați, dăruindu-și viața lui Dumnezeu.

De aceea, lucrarea noastră principală în timpul anului școlar este Grupul Vestea Bună. Zeci de copii din Petroasa Mare, Jupani, Răchita, Duleu, Traian Vuia, ș.a. aud în fiecare săptămână lucrurile minunate ale Cuvântului lui Dumnezeu.

Un copil ne mărturisea: Îmi place să vin la grup. Este un loc frumos. Îmi place de Avraam, că a ascultat de Dumnezeu, chiar dacă a fost greu pentru el. Un alt băiat spunea: Abia aștept să ajung la grup. Nu-mi place că este doar o dată pe săptămână, vreau de mai multe ori. O fetiță ne-a spus tristă: Le spun colegilor mei în fiecare zi de grupul de sâmbătă, dar mulți din ei nu vor să vină. O să le mai spun și luni … O tânără ne mărturisea: Grupul Vestea Bună a fost locul unde am învățat cele mai multe lucruri despre Dumnezeu. Acolo am aflat cum să renunț la viața mea departe de Domnul. Sunt un copil al lui Dumnezeu azi și datorită a ceea ce am învățat la Grupul Vestea Bună.

Vrei să ne ajuți să continuăm lucrarea prin Grupurile Vestea Bună? Îți putem da detalii amănunțite despre fiecare grup. Scrie-ne la amectimis@gmail.com și îți putem trimite mai multe informații.

Ca să putem ajunge la fiecare din Grupurile Vestea Bună până la începutul vacanței de Crăciun (următoarele două luni), avem nevoie de 1.000 lei, bani ce vor fi folosiți pentru combustibil.

Vrei să ne ajuți să continuăm să ducem copiilor Vestea Bună a lui Dumnezeu pentru fiecare copil?

Împreună cu tine putem să contribuim la schimbarea vieții copiilor care vin la Grupul Vestea Bună.

Pentru gloria Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.