This Campaign has ended. No more donations can be made.

radiovesteabuna-project

Dumnezeu nu rămâne niciodată dator – Radio Vestea Bună

100%

Ce fel de zile sunt acestea pentru voi?

Poate zile agitate, zile înainte de concediu, sau după concediu! Zilele copiilor cu siguranță sunt zile frumoase de vacanţă!

Zilele noastre din această perioadă sunt zile în care, deşi activitatea online este mai scăzută, sunt zile de pregătire, pentru un nou start de început de an şcolar, când aşteptăm ca mii de copii să ne calce pragul!

Am descoperit multe domenii în care avem mult de lucrat şi trebuie să ne pregătim. Un domeniu foarte important pentru noi, este site-ul nostru, care ne dă bătăi de cap, şi pe care dorim să îl împrospătăm, să îl facem mai uşor de administrat. Acelaşi lucru ne dorim şi pentru aplicaţiile noastre.

Doar actualizarea acestor două domenii are un cost minim de 1.000 de euro, bani pentru care niciun programator bun nu s-ar deranja. Însă noi îl căutăm pe acela care înţelege cât de mare este satisfacţia de a contribui la înaintarea Împărăţiei lui Dumnezeu, care vrea să îşi pună talantul în mâna Lui, pentru a vedea rezultate pentru Domnul aici şi acum, şi, cu siguranţă, care vrea să beneficieze de răsplăţile mari ale lui Dumnezeu din ceruri.

Momentan ne aflăm în discuţie cu câţiva programatori, care, sperăm noi, vor răspunde chemării lui Dumnezeu şi vor accepta plata minimă pentru munca lor.

 

Dacă eşti părinte, ştii cât de mult timp şi ce mult îi place copilului tău să fie online, de aceea, oferă-i alternative sănătoase: încurajează-l să ne asculte, şi apoi dăruieşte, astfel încât Radio Vestea Bună să poată să-şi actualizeze site-ul şi aplicaţiile!

Dacă eşti antreprenor, dăruieşte pentru că ştii şi tu că, puţin câte puţin, şi pas cu pas, se fac lucrurile mari!

Dacă eşti învăţător, dăruieşte deoarece înţelegi mai bine decât mulţi lupta pe care copiii o duc cu anturajul nepotrivit, influenţa negativă care există şi în lumea online, unde trebuie să le oferim doar ceea ce este bun.

Dacă ai fost cândva şi tu copil (şi, cu siguranţă ai fost J) dăruieşte, pentru că îţi aminteşti cât de mult au contat cei ce au investit în tine şi cât de mult te-ai bucurat de VEŞTI BUNE, primite online sau offline.

 

Simplul fapt că exişti şi te bucuri de harul lui Dumnezeu, sperăm să te motiveze să dăruieşti!

Pentru că Dumnezeu nu rămâne niciodată dator, ba mai mult, El ne dăruieşte în avans din darurile Lui!