This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect-arges

Ești din Argeș – te chemăm alături de noi!

100%

M-am născut în Argeș și sunt mândră de asta.

M-am născut în Argeș și sunt mândră de asta. Și oriunde merg și întâlnesc oameni din acest județ, am sentimentul că vom fi prieteni.

Nu mică mi-a fost mirarea când, la Institutul de Instruire al Liderilor, l-am cunoscut pe Andy și Mat’ka.

Promo

Argeș

Andy venea din Argeș, Câmpulung-Mușcel mai exact. Și ce crezi? Am devenit prieteni! Și nu doar prieteni, ci și colegi, când Andy și Mat’ka s-au alăturat Asociației Misionare pentru Educarea Copiilor, anul trecut. Mat’ka este din Slovacia, dar s-a căsătorit cu Andy și au ales să-I slujească Domnului împreună. Acest lucru este o bucurie și mai mare pentru mine. Ei nu sunt doar din Argeș, dar Îl iubesc și doresc să-I slujească, cu tot timpul lor, lui Dumnezeu.

Ești din Argeș – te chemăm alături de noi! Hai să-I slujim Domnului împreună, fiecare cu darurile pe care El ni le-a dat.

Dacă și tu ești din Argeș, vreu să faci cunoștință cu ei prin acest articol. Te încurajez să te bucuri împreună cu ei pentru dorința de a-I sluji Domnului, dar chiar să te alături lucrării la care Dumnezeu i-a chemat. Avem nevoie de fiecare creștin din Argeș, care Îl iubește pe Domnul și iubește lucrarea Lui. Poți să te rogi pentru Andy și Mat’ka.

Momentan rugăciunea lor este ca, pe lângă sănătate și putere în slujire, Dumnezeu să le poarte de grijă de finanțele necesare lucrării. Au nevoie de 20 de persoane care să dăruiască 100 lei lunar.

Ești din Argeș – te chemăm alături de noi! Hai să-I slujim Domnului împreună, fiecare cu darurile pe care El ni le-a dat.

Mitu Claudia


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.