This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiecttabara_constanta

„Eu vreau să mă fac misionar!”

108%

Tabăra din Constanța

În taberele pe care le organizăm, includem și lecții misionare – lecții despre cum i-a chemat Domnul pe anumiți misionari în lucrare, și aspecte din viața lor de misiune. În urma unei tabere, mama unui băiat ne-a spus că de când s-a întors acesta acasă, în fiecare dimineață îi citește din Biblie, și îi tot spune „Eu vreau să mă fac misionar!”.

tabara constanta 2

Au trecut aproape 10 ani de atunci ...

Au trecut aproape 10 ani de atunci. Copilul căruia Domnul i-a vorbit în acea tabără, este acum un tânăr. Ce crezi că lucrează chiar în momentele în care îți scriu aceste rânduri? Da, este misionar în județul Dâmbovița, și există posibilitatea să plece în viitorul apropiat în Africa, în misiune.

Ne bucurăm să vedem cum Domnul vorbește în tabere copiilor, și cum aceștia iau decizii înțelepte pentru viața lor: să fie mântuiți sau să Îl slujească.

Anul acesta planificăm 4 tabere. Prima este la sfârșitul lunii iunie. Ne dorim să luăm cât mai mulți copii în această tabără. Una din problemele noastre, în fiecare an, este transportul. Anul acesta am putut închiria două autocare cu 4500 de lei. Din ce am mai primit de la frați și surori, și din ce am calculat că am putea primi de la părinții copiilor, avem deja suma de 2700 de lei – ne mai rămân 1800 de lei.

Vrei să ne ajuți să strângem această sumă, pentru a putea fi siguri că acești copii vor putea ajunge în tabără? Dăruiește și tu, și roagă-te alături de noi ca tot mai mulți copii să spună după această tabără „Eu vreau să mă fac misionar!”

Theo și Flory Bazâru


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.