This Campaign has ended. No more donations can be made.

Buzau - tabara - vara

Îmi place în tabără! Îmi voi aduce şi prietenii! (jud. Buzău)

100%

Da, poţi să-ţi aduci prietenii, să te joci jocuri şi să faci lucru manual în fiecare zi, acestea pe lângă faptul că înveţi multe lucruri noi şi interesante.

Tabăra de zi de la Buzău începe la ora 11:00 şi continuă până la ora 18:00. Aceasta este mai mult decât un Grup Vestea Bună, mai mult decât un eveniment organizat o singură dată. Este ceva ce copiii aşteaptă cu nerăbdare tot anul!

La începutul lunii august vrem să organizăm o tabără de zi cu 50 de copii din localitatea Tisău (judeţul Buzău). În fiecare zi copiii vor lua parte la un program bibic, vor avea timp de joacă, vor primi masa de prânz și se vor bucura să facă multe alte activități. Când copiii vin la tabăra de zi învaţă aşa de multe lucruri din Cuvântul lui Dumnezeu.

Un copil a spus: „Abia aștept să vină tabăra! Îmi place foarte mult! Îmi voi aduce şi prietenii.“

Pentru oferirea zilnică a prânzului, pentru cheltuielile de transport și pentru toate materialele necesare pentru diferitele activități cu copiii estimăm că ar fi nevoie de 5.000 lei. Avem încrederea că Domnul va purta de grijă. Vrei să ajuţi la această lucrare?

Îţi mulțumim!

Cosmin și Tatiana Brezoaie – lucrători AMEC locali – judeţul Buzău

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.