This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiecttabara_iasi2

În cine ți-ai pus speranța?

104%

„E greu să lupți în viață, când binele s-a dus, dar singura speranță e Domnul meu Isus“.

Acestea au fost cuvintele pe care o fetiță dintr-un sat din județul Iași le-a scris după ce a participat anul trecut la tabără.

Grup Popricani

Copiii trebuie să știe că mai există speranță!

Mulți copii se simt ca această fetiță. Ei se uită în jurul lor și sunt disperați. Se pare că tot ce era „bun“ în viață s-a dus. Totuși, noi știm că putem să avem speranță. Este Cineva în care ne-am pus speranța. Dorim ca în tabăra de anul acesta, și copiii să-L cunoască pe El și să-și pună speranța în El.

Locul de tabără este deja rezervat în perioada 18-23 iulie, dar sunt copii de la Grupul Vestea Bună care doar visează să ajungă la o asemenea tabără.

Daniel Leonte - Iasi 2

Căutăm să găsim sponsorizare pentru  6 copii foarte săraci, care să poată să participe la această tabără. Ca aceasta să se întâmple, ar fi nevoie în total de 2.000 lei. Un timp în tabără nu este numai un vis devenit realitate, ci copiii pot să afle că încă mai pot să aibă o speranță în această lume.

Îți mulțumim că ne ajuți să influențăm viața băieților și fetelor!

Daniel & Carmen Leonte


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.