This Campaign has ended. No more donations can be made.

Tabara_ro_Leonte

În tabără am … (jud. Iași)

100%

În timpul anului mulți copii vin la Grupurile Vestea Bună.

În vara aceasta, ca şi în alte veri, am vrea să încununăm efortul lor cu o săptămână de tabără. Taberele sunt o parte importantă în lucrarea cu copiii. O săptămână într-un mediu creștin poate ajuta un copil să înțeleagă că există alternative la modul de viață pe care îl vede în jur. Mai jos redau mesajul de la o tânără care a mers în tabără când era copil, şi a cărei viață a fost schimbată.

Am fi recunoscători dacă ...

Am fi recunoscători dacă ne-aţi ajuta să ducem copiii de la grupurile Vestea Bună din Iași, în tabără la Bicăjel.

Perioada: 5-10 august 2019

Cost: 250 lei/copil

Ținta: 55 de copii de la Grupurile Vestea Bună din Popricani, Scânteia, Valea Lupului, Vânători şi Dancu.

 

Daniel & Carmen Leonte

Lucrători AMEC în județul Iași

În tabără a început să-mi fie drag Cuvântul Său, am aflat cum Domnul Isus a schimbat viața unor oameni păcătoși la fel ca mine și că o poate schimba şi pe a mea. În tabără am întâlnit oameni care-L cunosc pe Domnul Isus și care trăiesc o viață plăcută înaintea Lui, și aici s-a sădit în inima mea dorința de a fi şi eu altfel.

„Bună ziua!

Vreau să vă spun cum am început să-L cunosc pe Domnul… Sunt sigură că a fost în tabără. Aici am luat primul contact cu dragostea Sa, aici am conștientizat că Domnul Isus poate schimba inimi, aici am fost atinsă de căldura harului Său. În tabără a început să-mi fie drag Cuvântul Său, am aflat cum Domnul Isus a schimbat viața unor oameni păcătoși la fel ca mine și că o poate schimba şi pe a mea. În tabără am întâlnit oameni care-L cunosc pe Domnul Isus și care trăiesc o viață plăcută înaintea Lui, și aici s-a sădit în inima mea dorința de a fi şi eu altfel. Aici am avut exemple de oameni credincioși, mi-am făcut prieteni credincioși, am fost mustrată şi am început să mă îndrept. 

În tabără am văzut ce murdară și păcătoasă sunt, și câtă nevoie aveam de Domnul Isus. Am văzut ce mizerie este pe acest pământ, și m-am hotărât să renunț la lume şi la plăcerile ei efemere, și am ales să-L urmez pe Domnul indiferent cât de greu va fi. În tabără am văzut frumusețea de a fi a Lui și cât de minunat e să fim copiii Lui. Acolo mi-am plâns păcatul, şi am vărsat lacrimi de bucurie că sunt o păcătoasă iertată. În tabără am fost martoră la felul cum Domnul a schimbat inimi şi cum a vindecat suflete. Acolo am învățat să îngenunchez. Îmi ardea inima înăuntrul meu atunci când Îl lăudam pe Cel Sfânt prin cântări.

În tabără am început să renunţ ușor, ușor la firea mea păcătoasă, şi să îmbrac firea duhovnicească, vrând mereu mai mult să fiu ca El. În fiecare tabără mă îndrăgosteam mai mult de Domnul Isus. Fiecare tabără m-a adus mai aproape de El, mi-a întărit credința slabă și mi-a oferit dragostea frățească după care tânjeam. În tabără am avut primul contact cu mediul creștin și în fiecare an mă rugam să pot ajunge în tabără să pot avea o săptămână în care să fiu mai aproape de El. Fiecare tabără a fost un pas spre cer, un pas spre Domnul Isus… Pe lângă atmosfera de tabără şi timpul frumos petrecut cu oameni frumoși, ceea ce mă atrăgea în tabără era El și părtășia de acolo.“


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.