This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project_BZ-ro

Înțelegem așa de bine când ne explicați dumneavoastră! (Buzău)

104%

Ne-ar plăcea să fiți și la școală profesoara noastră!

„Ne-ar plăcea să fiți și la școală profesoara noastră! Înțelegem așa de bine când ne explicați dumneavoastră!“, a spus Andrei, în timp ce explicam copiilor din Biblie. Ne bucurăm să știm că ceea ce predăm este ușor de înțeles, și ne rugăm ca viața copiilor să fie transformată.

Am observat de-a lungul anilor cât de important este să mergem în mod regulat la aceşti copii. Ei primesc hrană spirituală, iar schimbarea în viața lor este vizibilă.

Pentru a merge regulat în fiecare loc în care avem o lucrare avem nevoie de sprijin. În momentul de față sunt 11 locuri în care sunt gazde, şi copiii ne așteaptă. Am făcut câteva calcule și iată care este nevoia pe care o avem: distanța pe care o parcurgem pentru a merge săptămânal la aceste grupuri este de aproximativ 3.000 km lunar, iar costurile pentru motorină sunt de 1.560 lei. Trebuie să achiziționăm două cauciucuri de iarnă, și să facem schimbul de ulei și filtre, cheltuială care atinge aproximativ 1.200 lei.

Vrei să ni te alături, ca să putem să ajungem în mod regulat la aceşti copii? Ca să ajungem la ei în următoarele două luni avem nevoie de 4.320 lei. Nădăjduim că Domnul ne va pune alături oameni care să aibă pe inimă evanghelizarea copiilor și care să se implice alături de noi! Vrei să fii tu unul din ei?

Îţi mulțumim!

Cosmin și Tatiana Brezoaie – lucrători AMEC locali – judeţul Buzău

Proiect Buzau Brezoaie - 2

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.