Sami - proiect 2024

Lucrarea de vară 2024 cu Sami

105%

Cel mai mare dar pe care îl poți oferi unui copil…

Evanghelizarea copiilor este o formă de a le oferi cel mai mare dar – cunoştinţa despre Dumnezeu și despre dragostea Sa. Vara aceasta doresc să ofer acest dar copiilor din judeţul Olt şi din Grecia.

Procentul de credincioși evanghelici din Grecia este de doar 0,3%. Din această cauză, AMEC Grecia întâmpină provocări în finalizarea proiectelor pentru taberele creștine de la centrul din Tesalonic.

Între 4-6 iulie voi fi implicat într-o tabară de copii în Tesalonic, Grecia. Scopul taberei evanghelistice este de a duce Vestea Bună copiilor din Grecia și de a-i ghida spre o cunoaștere personală şi profundă a lui Dumnezeu.

Bisericile evanghelice din Grecia, fiind puține, nu pot sprijini în totalitate această lucrare, astfel că este necesară rugăciunea, voluntariatul și sprijinul financiar pentru finalizarea diverselor activități de evanghelizare și lucrări de infrastructură.

În perioada 27 iulie-3 august, în cadrul proiectului „Vestea Bună pentru România“, voi participa alături de alți lucrători, voluntari și biserici în evanghelizări în aer liber și distribuiri de broșuri în județul Olt. Într-un județ cu o bogată tradiție religioasă și culturală, precum Oltul, ne dorim ca Vestea Bună să fie primită cu deschidere, în ciuda influenței tradițiilor și obiceiurilor locale.

Dacă dorești să te implici, sau cunoști persoane cărora le-ar plăcea să ia parte la VBR Olt, poți face acest lucru accesând link-ul https://evenimente.ameccef.org/vbr/

Te invit să te rogi pentru:

  • Ca Dumnezeu să-mi dea înțelepciune și călăuzire în predarea lecțiilor biblice, versetelor, cântărilor şi sfătuirea copiilor.
  • Ca Dumnezeu să mă păzească în orice încercare sau pericol pe drum.
  • Ca Dumnezeu să lucreze în inimile copiilor și să-i facă să fie deschişi la Vestea Bună.
  • Persoane care ar putea acoperi costurile activităților de evanghelizare și ale lucrărilor de reabilitare din cadrul centrului creștin.

Mulţumesc tuturor celor ce vă veţi ruga sau veţi ajuta! El să vă răsplătească!

Sami Stîngu

VREAU SĂ AJUT