This Campaign has ended. No more donations can be made.

timis_ro

Lucrarea de vară – judeţul Timiș

100%

Pentru un scop măreț...

În fiecare vacanţă de vară un copil are aproximativ 2.000 de ore în care să facă ce doreşte el. Şi cred că în județul Timiș este la fel ca în restul României: copiii stau mai mult la calculator, se joacă pe telefon sau pe tabletă sau se uită la televizor. Dacă nu urmăresc ceva cu adevărat educativ, timpul acesta este un timp pierdut. Alți copii merg la bunici, alții în concedii cu părinții, unii lucrează mai mult, alții se plictisesc. Dar dintre aceștia, mulți pot auzi în vara aceasta despre Dumnezeu. Și lucrul acesta este cel mai bun lucru pentru ei.

Știm că scopul lui Dumnezeu este ca fiecare copil să fie mântuit (1 Timotei 2:4). Scopul nostru în vara aceasta este să facem voia lui Dumnezeu şi să spunem copiilor că pot fi mântuiţi.

Vrem să facem asta împreună cu tine.

Ne-am plănuit evanghelizări în aer liber, distribuiri de tractate, Grup Biblic de Vacanță și tabere, toate acestea având ca scop glorificarea lui Dumnezeu prin prezentarea caracterului Lui copiilor. Despre toate aceste lucrări îţi putem scrie detaliat într-un e-mail.

Ne rugăm ca din cele 2.000 de ore de vacanță, copiii să vrea să asculte măcar o oră despre Cel care acum 2.000 de ani S-a gândit la ei: Isus Hristos. Şi ne dorim ca mulți copii să-și dea o oră din timpul lor pentru a câștiga o veșnicie alături de Dumnezeu. Vrei te rogi şi tu împreună cu noi pentru aceste lucruri?

Ionut - proiect - fiecarecopil - 2

Mă bucur că am venit aici. Îmi place ceea ce am primit și am auzit și lucruri frumoase. Mi-a plăcut să cânt, chiar dacă nu știam cântecele. (o fetiță la o evanghelizare în parc).

În rugăciunea noastră includem și nevoia financiară pentru vara aceasta:

Evanghelizări în aer liber în Timiș: 400 lei

Distribuiri de tractate: 600 lei

Grup Biblic de Vacanță: 1.000 lei

Tabere: 3.000 lei

Avem credința că Tatăl nostru Se va îngriji de cei 5.000 lei necesari pentru lucrările din vara aceasta. Se va îngriji prin tine și prin alți credincioși care vor dărui.

2.000 de ore. Ce timp frumos! El poate fi câştigat sau pierdut. Iată eforturile unui copil:

Le-am spus prietenilor mei despre program. M-am dus la ei cu vreo 3 ore înainte de program, ca să fiu sigur că vor fi gata. Ei nu au venit ieri, dar o să insist la ei în fiecare zi, până vineri, ca să vină la program. (un băiat la o evanghelizare de 5 zile)

Ai putea să stai 10 secunde de vorbă cu Creatorul și să-L întrebi: „Tată, cum vrei să mă implic în proiectul acesta?“ Poate El îți va spune să dăruiești din banii tăi sau îți va spune să continui să vorbești despre proiect ori să spui altora despre lucrarea Lui din zona noastră. Domnul să te ajute să faci ceea ce-Ți va spune Tatăl ceresc şi îţi va pune pe inimă, cu privire la proiectul nostru. În felul acesta, cu siguranță vei fi binecuvântat.

Ieremia scria acum mii de ani: Vara s-a isprăvit,iar noi tot nu suntem mântuiți (Ieremia 8:20). Ce trist că pentru foarte mulți copii aşa se va întâmpla. Dar pentru unii nu, și slăvim pe Dumnezeu pentru aceasta!

2.000 de ore de vacanță… ce oportunitate pentru noi și pentru tine.

Împreună cu tine, pentru glorificarea lui Dumnezeu!

Ionuț și Mădălina – lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.