This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Lui-ii-pasa-de-Iasi

Lui Dumnezeu Îi pasă de noi (judeţul Iaşi)

106%

„Lui Dumnezeu Îi pasă de tine.“

Cum te simți când citești această afirmație? Ce sentimente se nasc în inima ta? Surprindere, bucurie? Este o informație nouă? Este ceva ce știai și încă te mai răscolește? Sau este o veste cu care te-ai obișnuit așa mult că nu mai are niciun efect?

...lui Dumnezeu Îi pasă de noi

Una din motivațiile la a ne implica activ și în acest an în evanghelizarea și creșterea spirituală a copiilor este tocmai aceasta – faptul că lui Dumnezeu Îi pasă de noi și că Îi pasă de copii. Obiectivul nostru principal, pentru acest sfârșit de an, este să le amintim copiilor de faptul că Dumnezeu nu e nepăsător față de ceea ce li se întâmplă.

SITE_poze-Xmas-gift2

P., o fetiță de 12 ani, a fost tare surprinsă să afle în vara aceasta că Dumnezeu o iubește. Ea este crescută doar de bunica ei, și vestea că Cineva o iubește și e interesat de sufletul ei, a lăsat-o pe P. fără cuvinte. Ne amintim și acum surprinderea de pe chipul ei (și al altora) atunci când le spuneam: „Dumnezeu te iubește, Lui chiar îi pasă de tine.” Copiii din ziua de astăzi trebuie să afle că Dumnezeu nu este distant, ci că Lui chiar Îi pasă de ei.

Lui Dumnezeu îi pasă de tine este și o cărticică frumoasă, scrisă special pentru copii. Dorința noastră este ca, în aceast Decembrie, să oferim o astfel de cărticică fiecărui copil de la Grupurile Vestea Bună la care mergem.

În această cărticică este vorba despre Iefta, care a fost respins de familia lui, dar a fost primit de Dumnezeu. De asemenea, sunt cuprinse diferite activități, iar după completarea lor, fiecare copil va primi o diplomă. Ne rugăm ca fiecare copil care a experimentat respingere, să-L găsească pe Dumnezeu ca Cel care întotdeauna îl primește cu brațele deschise.

Pentru a le oferi această carte cadou de Crăciun și pentru a ajunge la copii și în această ultimă lună din an, avem nevoie de 3.500 lei. Omenește, pare o sumă mare, iar strângerea ei poate fi o mare provocare. Însă, dintr-o altă perspectivă, diferența dintre minus și plus nu e decât o linie verticală – de la Dumnezeu spre noi, poate chiar prin tine.

Lui Dumnezeu Îi pasă de noi. Dar nu doar de noi, ci și de cei ce ne înconjoară.

Vei fi alături de noi, pentru a demonstra copiilor de la grupuri că și nouă ne pasă de ei?

Dulcianu Liviu & Anca – lucrători AMEC în judeţul Iasi


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.