This Campaign has ended. No more donations can be made.

lica_olimpia_project

Mai mulţi copii înseamnă mai multă _________

100%

Ce cuvânt ai pune la sfârşitul acestei propoziţii?

În toată România se desfăşoară multe lucrări cu copiii, cum ar fi Grupuri Vestea Bună, tabere, evanghelizări. Avem şi noi privilegiul să organizăm astfel de lucrări în judeţul Sibiu.

Mai mulţi copii care participă la astfel de evenimente înseamnă … mai mult zgomot! Şi cu siguranţă aşa este. De multe ori, înseamnă mai multă pregătire, mai multă oboseală, dar cel mai important, înseamnă mai multe oportunităţi. Înseamnă mai multe urechi care aud Evanghelia, şi pentru aceasta suntem recunoscători.

DSC_0032

Când ai un grup mare de copii, înseamnă că ...

Când ai un grup mare de copii, înseamnă că trebuie să te pregăteşti diferit. Ajutoarele vizuale trebuie să fie mari, şi deseori suntem nevoiţi să împrumutăm un videoproiector. Înseamnă mai multă atenţie din partea copiilor, metode diverse de predare, şi chiar economie de materiale. Ar fi un imens ajutor şi o binecuvântare pentru lucrare, dacă am avea propriul videoproiector. Cu el, am putea să arătăm copiilor ajutoarele vizuale în aşa fel încât toţi să le vadă, să urmărească lecţia cu atenţie, să cânte cântările, sau să înveţe versetul de memorat.

“La Grupul Vestea Bună am învăţat că Dumnezeu trebuie să fie pe primul loc în viaţa mea pentru că El şi numai El a creat totul şi numai El mă iubeste cel mai mult. Mulţumesc pentru fiecare zi în care mi-aţi spus despre Dumnezeu şi mi-aţi deschis ochii să văd cine este El cu adevărat!

Cu siguranţă, mai mulţi copii înseamnă mai multă binecuvântare! Dacă vrei să contribui la realizarea acestui proiect şi să ne ajuţi să predăm copiilor în mod eficient, dăruieşte cu încrederea că ceea ce faci pentru Dumnezeu, nu va rămânea nerăsplătit.

Pentru mai multe informaţii, nu ezita să ne contactezi.

Lică & Oli Băbuţă


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.