This Campaign has ended. No more donations can be made.

Fiecare-Copil_Proiect-IAsi_ro

Mergeţi şi faceţi ucenici! (fam. Dulcianu)

100%

Mergeţi şi faceţi ucenici!

În anul 2015 am primit chemarea, ca familie, să mergem să facem ucenici dintre copiii din judeţul Iaşi. În ultimii patru ani am mers şi le-am vestit acestor copii Vestea cea Bună a mântuirii. Unii dintre ei au devenit ucenici ai Domnului. Alţii, în adolescenţă, s-au îndepărtat de noi, şi credem că şi de Dumnezeu. Însă, în timp ce eram mâhniţi, gândindu-ne la cei care fuseseră copii la Grupul Vestea Bună şi acum nu mai vor să audă despre Dumnezeu, ne-a venit în minte un gând: „Dacă dintre toţi copiii evanghelizaţi, unul singur s-ar fi întors la Dumnezeu, puteam spune că a meritat să mergem la ei. Şi totuşi, Domnul Şi-a făcut mai mulţi ucenici dintre aceşti copii şi adolescenţi. Slavă Lui!“

Adoles Kogalniceanu

În primăvara aceasta continuăm ...

În primăvara aceasta continuăm să mergem la grupurile de copii şi adolescenţi din mai multe localităţi: Cârniceni, Mihail Kogălniceanu, Poiana Şcheii şi altele. De asemenea, ne vom implica în continuare în predarea la cursuri AMEC (în perioada 30 aprilie – 4 mai vom preda la un curs Predând Eficient Copiilor, nivelul 1, în Sibiu).

Pentru a ajunge săptămânal la aceste grupuri (cu materiale şi cu ceva dulce), pentru a participa şi la acest curs în această primăvară (şi poate şi la altele care se vor mai organiza), avem nevoie de 2500 lei. Cum poţi ajuta?

– Roagă-te ca Dumnezeu să ne poarte de grijă.

– După ce te rogi, gândeşte-te dacă nu ai putea chiar tu să ajuţi la împlinirea acestei nevoi, sau poate cunoşti o persoană care ar vrea şi ar şi putea să ajute.

Vrem să continuăm să facem ucenici. Dar lucrul acesta nu vrem să îl facem singuri, pentru că nici nu am putea să facem ucenici fără ajutor. Mulţumim că vei fi de partea noastră.

Liviu şi Anca Dulcianu

Lucrători AMEC – judeţul Iaşi


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.