FC_Radio

Milioane de motive

100%

Sunt 3.500.000 de copii în România. Avem cel puţin 3.500.000 de motive pentru care există Radio Vestea Bună!

Radio Vestea Bună

Singurul post de radio creştin non-comercial dedicat părinților și copiilor din România

Este locul în care copiii sunt răsplătiţi pentru fidelitatea și participarea lor la concursurile noastre.

Este primul post de radio creștin pentru copii și părinți, care are o aplicație mobilă pentru IOS și Android.

Este o cale de comunicare cu părinţii şi copiii, prin WhatsApp, îndrumându-i și răspunzându-le la întrebări. Numar whatsapp- 0742 805746

A fost ascultat în ultimele 12 luni, din 112 țări, de către 37.461 de IP-uri unice.

În România sunt 3,5 milioane de copii care nu sunt nici prea mici, nici prea mari ca să înțeleagă nevoia lor după Dumnezeu.

Prin proiectul „Milioane de motive” vă invităm să fiți partenerii noștri, şi să ne ajutaţi să ducem Vestea Bună mai departe milioanelor de copii români, luând parte la nevoile financiare ale radioului, acoperind costurile de emisie.

Dăruiţi 50 / 60 / 70 / 100 / 200 / 400 de lei – mai mult, sau mai puțin, decizia vă aparține! Indiferent CÂT veți dărui, faceți-o cu CREDINŢĂ și BUCURIE. Făcând astfel, daţi o şansă ca Vestea Bună a mântuirii să ajungă în inimile acestor milioane de copii din România şi chiar celor din afara ei!

Sunt pastor și am copii mici. Faceți o treabă extraordinară! Copiii noștri ascultă RVB în fiecare zi. Știu cât e de greu, am lucrat și eu o perioadă la radio. Vă felicit! Le spun tuturor părinților să vă asculte! (Pastor- Sibiu)

Pastor Sibiu

Domnul a construit această legătură specială între noi la așa o mare distanță. Vocea Lui se aude prin voi acum în tot mai multe familii de aici. Am să fac publicitate! Sunteți așteptați cu drag de copii! Domnul să vă binecuvânteze și să vă dea resursele necesare. (Simina- Spania)

Spania

Mă bucur să vorbesc cu dvs. Vă ascult mereu, îmi sunteți foarte dragi. Ghidul meu de pe amecpenet m-a îndrumat acum câteva zile să ascult RVB. Nici măcar nu am știut că există așa ceva, dar acum vă ascult zilnic!   (Mihai – Germania)

Germania

*Datele statistice ale numărului de copii din România au fost preluate din recensământul făcut în 2011, în această cifră fiind incluşi copiii de la 0-14 ani

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT