This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project-CC_ro

Mulțumim că îți pasă! (jud. Cluj)

100%

În fiecare vară ...

În fiecare vară avem oportunitatea de a vesti Evanghelia copiilor în diverse moduri: tabere, evanghelizări în aer liber, Cluburi Biblice de Vacanță, tabere de zi și campania de evanghelizare „Vestea bună pentru România”. Anul trecut am avut harul de a participa la opt tabere, fie ca organizator, fie ca învățător.

A însemnat foarte mult pentru mine.

Una dintre taberele la care am fost invitată ca învățător a însemnat foarte mult pentru mine. A fost o tabără organizată pentru copiii de la un centru de plasament. A fost o bucurie și un privilegiu să mă pot apropia de acești copii. Am păstrat legătura cu ei și în cursul anului școlar, iar vara aceasta am din nou ocazia să mă implic în organizarea unei tabere pentru acești copii.

Am păstrat legătura cu ei și în cursul anului școlar, iar vara aceasta am din nou ocazia să mă implic în organizarea unei tabere pentru acești copii. Ei, ca și alți copii din familii nevoiașe pe care dorim să-i luăm cu noi, nu-și permit să plătească pentru a merge în tabără.

Ne rugăm și nădăjduim ca Dumnezeu care vine „în ajutor orfanului” (Psalm 10:14) să poarte de grijă, pentru ca acești copii să aibă din nou șansa să se apropie de El și să fie înfiați în familia Tatălui ceresc.

Poți și tu să faci diferența în viața acestor copii rugându-te pentru ei și dăruind. Suma de care avem nevoie pentru a transpune în realitate proiectele pentru vara acesta este de 5.000 de lei. Mulțumim că îți pasă!

Erika Nyilas – Evanghelist AMEC – jud. Cluj


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.