This Campaign has ended. No more donations can be made.

Tabara_ro_Szucs

O experiență de neuitat (jud. Bihor)

100%

Experiențele pe care le avem în viață, în special cele din copilărie, fie bune, fie rele, ne marchează pentru tot restul vieții.

Ne gândim acum la acei copii care, din păcate, acumulează multe experiențe negative de-a lungul copilăriei. Cum îi putem ajuta, încuraja sau motiva, ca și ei să aibă un țel în viață? Oferindu-le o săptămână de tabără, în care să experimenteze un mod de viață plin de speranță, compasiune, dragoste, respect, bucurie și credință.

Avem mulți copii care nu experimentează aceste atitudini pozitive necesare ...

În lucrarea noastră în mijlocul copiilor din Bihor, avem mulți copii care nu experimentează aceste atitudini pozitive necesare pentru o dezvoltare sănătoasă, armonioasă. În această vară, dorim să organizăm tabere, unde copiii proveniți din familii dezorganizate sau defavorizate să poată să experimenteze toate aceste binecuvântări.

În săptămâna 5-10 august, vom organiza o astfel de săptămână pentru copiii nevoiași. Pentru acest proiect, mai avem nevoie de suma de 3.000 lei, pentru a putea acoperi nevoile organizării acestui proiect. Așteptăm cu nerăbdare să experimentăm și noi modul în care Dumnezeu schimbă viaţa copiilor, prin experiențele pe care le vor avea cu Dumnezeu!

În slujba Lui,

Attila și Tünde, lucrători AMEC în judeţul Bihor


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.