This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Proiect_tabaraBV

O săptămână în tabără este de vis! (jud. Brașov)

114%

Trebuie să recunosc, taberele ne sunt foarte dragi!

Oare este pentru că locuim într-o zonă a României în care natura creată de Dumnezeu este frumoasă tot timpul anului și este foarte potrivită pentru tabere? Sau poate este pentru că avem mulți ani de lucrare în tabără și putem privi în urmă, la modul în care ne-a binecuvântat Dumnezeu și la cum ne-a purtat de grijă?

Și vara aceasta ne dorim să-i ducem în tabără pe copiii cu care lucrăm, în județul Brașov. Unii dintre ei au o situație precară în familie. Suntem foarte privilegiați să putem merge cu Evanghelia la o categorie foarte vulnerabilă din societatea noastră. Unii copii nu locuiesc cu familia lor ci provin din orfelinate. Prin urmare mulți dintre ei nu pot achita taxa taberei. Pentru acești copii, o săptămână în tabără este de vis!

Vrem să fim vocea acestor copii și să vă rugăm să investiți în viețile lor, vara aceasta.

Suma necesară este 115 lei/copil. Cu 13 800 lei putem acoperi costurile a două săptămâni de tabără.

Vă îndemnăm să vă uniți eforturile cu ale noastre, pentru a le oferi acestor copii o săptămână de neuitat, un timp în care se vor bucura de creația lui Dumnezeu și în care vor afla cum să se închine Creatorului.

De dragul copiilor

Apolo și Lili Pavîlcu

Lucrători AMEC în județul Brașov

Camp - Brasov - 2

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.