This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect_craciun_iasi

O sărbătoare a luminii în Iași

100%

De ce o sărbătoare a luminii?

Luna Decembrie este de departe cea mai așteptată lună din an. Desigur, cei ce așteaptă cu cea mai mare nerăbdare această lună sunt copiii. În același timp, luna decembrie este luna luminilor. Peste tot găsești lumini și luminițe. Pornind din casele oamenilor, continuând cu scările de bloc sau curțile lor, din cartierele periferice până în centrul orașului, parcă totul e îmbrăcat în lumină. În această lume a luminii și în această lună a luminii nu trebuie să uităm că adevăratul motiv al existenței sărbătorii Crăciunului este Lumina Lumii, Isus Cristos, născut în ieslea Betleemului. Această veste nu ar trebui să părăsească gândurile noastre și ale copiilor.

Sarbatoarea luminii

Ce vrem să facem?

Pentru a le reaminti care este adevăratul Sărbătorit din această lună, suntem în toiul organizării unei Sărbători a Luminii în orașul Iași. Această sărbătoare va fi organizată de AMEC în colaborare cu bisericile evanghelice din oraș. Invitați sunt copiii din biserici împreună cu prietenii și colegii lor care, fie au uitat, fie nu cunosc adevăratul Sărbătorit.

Când?–  21 Decembrie 2017, ora 17:00

Unde? – Teatrul Luceafărul Iași

„Este prima dată când am auzit despre Domnul Isus!“, a spus o fetiţă. Peste tot în jurul nostru sunt copii, pe care îi întâlnim în fiecare zi. Mulţi dintre ei nu pot să spună ce a spus această fetiţă, deoarece nu au auzit niciodată despre Domnul Isus şi de ceea ce a făcut El pentru ei.

Cheltuielile proiectului?

Este necesară suma de aproximativ 3500 de lei pentru a acoperi cheltuielile cu:

  • sala
  • promovare
  • un mic cadou
  • decor
  • premii
christmas-2974900_640

Sărbătoarea luminii!

Vă invităm să vă alăturaţi în susţinerea acestui proiect, astfel ca mulți copii din orașul Iași să poată auzi despre Isus Hristos, adevărata Lumină a lumii. Cum poți face acest lucru?

 • Roagă-te pentru copiii care vor veni să poată înțelege adevărata însemnătate a Crăciunului. Roagă-te pentru cei implicați în program și în organizare.
 • Dăruiește. Pentru ca acest eveniment să aibă loc, este nevoie și de implicare financiară.

 

Echipa AMEC Iași


*Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.