This Campaign has ended. No more donations can be made.

Coperta-2

Primele 6 luni de drum (jud. Constanța)

100%

Câți kilometri estimezi că am parcurs anul trecut pentru lucrarea cu copiii din Constanța?

Ca să te ajut îți pot spune că mașina ne-a ajutat să ajungem la grupurile de copii și de adolescenți din județ, la evanghelizări, în tabere, la distribuirea de literatură, la cursurile pentru învățători, la transportul materialelor de lucrare etc.

1-2

Deci? Câți kilometri estimezi că au fost făcuți?

Cifra kilometrilor parcurși în lucrare pe 2018 este de 18.189 km.

La câți copii crezi că am ajuns cu evanghelia în 2018, în toate lucrările enumerate mai sus? Aproximativ 1.000 de copii!!!

Mulțumim Domnului că a purtat de grijă de toţi banii pentru combustibil, fiind astfel posibil să ajungem în toate lucrările la care am fost chemați.

Câți kilometri estimezi că vom face în 2019?

Cum, nu știi? E în regulă, nici noi nu știm cifra exactă J. Dar cel mai probabil numărul de kilometri va fi aproximativ acelaşi cu cel din 2018.

2

Ne rugăm ca Domnul să poarte de grijă și anul acesta de banii necesari pentru combustibil. Ne-am făcut un calcul, și media după anul trecut ar fi că se cheltuie aproximativ 340 de lei pe lună pe combustibil pentru lucrare (1.515 km/lună = 122 de litri GPL = 341,6 lei)

Până în vară avem planificate întâlniri cu copiii de la grupurile de copii, evanghelizări, distribuire de literatură, două tabere, două conferințe și un curs. Am avea nevoie deci de 2.040 de lei pentru a acoperi toată nevoia pe care o estimăm pentru primele 6 luni ale acestui an.

Avem deci nevoie de ajutorul tău pentru primele 6 luni de drumuri din acest an:

  • Roagă-te ca Domnul să poarte de grijă resurselor financiare necesare.
  • Dăruiește, dacă Domnul îți pune această lucrare pe inimă.

Mulțumim că ne vei ajuta!

Theo & Flory Bazâru

Lucrători locali AMEC în judeţul Constanţa


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.