This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project-tabara_ro

Proiect de tabără de vară GVB 2019 (Prahova)

101%

Am văzut cum Dumnezeu a binecuvântat ...

În fiecare an, pe timpul vacanței de vară a copiilor, organizăm tabere cu copiii. Chiar dacă de fiecare dată avem emoții, am văzut cum Dumnezeu a binecuvântat această lucrare în mod deosebit.

Ene - project

Taberele AMEC sunt ocazii ...

… în care copiii petrec o săptămână într-o atmosferă creştină, se roagă la masă, învaţă povestiri despre personajele biblice şi despre misionari, şi petrec timp cu învăţători creştini care răspund întrebărilor lor despre Dumnezeu. De asemenea, în acest timp copiii se joacă, se relaxează şi îşi fac prieteni noi.

În fiecare an, copiii ne spun cât de mult se bucură de aceste tabere. Ei sunt o încurajare pentru noi. „În săptămâna de tabără Dumnezeu mi-a vorbit, şi am înţeles că trebuie să îmi schimb atitudinea faţă de părinţii mei şi să nu mai fiu atât de încăpăţânat“, ne-a spus Cristi.

Am vrea să premiem copiii care vin săptămână de săptămână la Grupul Vestea Bună prin a-i lua în tabără, chiar dacă ei nu își permit să plătească pentru cheltuielile pe care le presupune aceasta. Majoritatea copiilor doresc să meargă în tabără, dar nu au o situație financiară bună sau provin din familii numeroase. Costul de tabără pentru 2-3 copii din aceeași familie reprezintă în multe cazuri venitul lunar al unui părinte sau chiar al familiei.

Unii copii pot plăti integral taxa pentru tabără, alții doar jumătate din ea, iar alții nu pot să plătească deloc, de aceea am vrea să luăm în tabără pe toți acești copii. Suma de care avem nevoie este de 11.000 lei. Credem că Dumnezeu va pregăti această sumă prin oameni ca dumneavoastră care ați fost alături de noi și în celelalte proiecte.

Teo & Ramona Ene – judeţul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.