This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_GVB-Timis

De vorbă cu TATA – jud. Timiș

100%

De vorbă cu TATA

Eu nu m-am rugat niciodată…

Nu știu ce este rugăciunea…

Părinții mei cred că rugăciunea este inutilă, pentru că Dumnezeu nu există…

Am acasă o carte de rugăciuni. Citesc rapid câte una și gata…

Ce dureros este faptul că foarte mulți copii nu știu și nu sunt învățați să stea de vorbă cu Domnul Dumnezeu. Ce dureros este faptul că oamenii, copiii, nu răspund invitației lui Dumnezeu de a sta de vorbă cu Cel Atotputernic.

Ce minunat este pentru un credincios să stea de vorbă cu Creatorul Său

Pe de altă parte, ce minunat este pentru un credincios să stea de vorbă cu Creatorul Său. Într-un mod regulat, credinciosul poate fi într-o stare de comunicare cu Cel care împărățește peste întregul univers.

Gândindu-ne la importanța rugăciunii în viața fiecărui om, reîncepem Grupurile Vestea Bună cu dorința de a-i învăța mai mult pe copii despre faptul că pot sta de vorbă cu Domnul Dumnezeu. Pe lângă învățătura despre mântuire, dragoste, iertare, sfințenie, dreptate, bunătate, promisiuni ale lui Dumnezeu, harul Lui, călăuzire, citire a Cuvântului Său, vrem să ne concentrăm mai mult în perioada aceasta pe învățătura despre rugăciune.

1st picture

Copilul creștin va putea să învețe și să experimenteze că Dumnezeu răspunde rugăciunilor la timpul potrivit și conform voii Sale. Va putea să înțeleagă de ce unele rugăciuni nu primesc răspuns imediat sau altele nu primesc răspuns pozitiv. Va putea să învețe și cum să reacționeze atunci când, aparent, Dumnezeu nu răspunde rugăciunilor copiilor credincioși.

Copilul nemântuit va putea să învețe și să conștientizeze că are nevoie să Îi spună lui Dumnezeu despre viața lui păcătoasă, că trebuie să-L recunoască pe Dumnezeu ca Domn și Mântuitor, că trebuie să-I pară rău de ceea ce a făcut greșit. Copilul nemântuit va fi învățat că trebuie să spună o rugăciune de pocăință și că trebuie să trăiască așa cum vrea Dumnezeu.

Vrei să facem lucrul acesta împreună? Să le spunem copiilor despre importanța rugăciunii în viața lor…

Pentru a merge în continuare la grupurile săptămânale, pentru luna septembrie și octombrie avem nevoie de 2.500 de lei, sumă ce implică cheltuieli de deplasare, cheltuieli cu anumite materiale și alte cheltuieli (ne poți cere detalii la amectimis@gmail.com).

Poți sta de vorbă cu Tatăl ceresc pentru ca El să îngrijească de această sumă prin oamenii lui sau poți dărui din banii tăi, pentru lucrarea lui Dumnezeu prin Grupurile Vestea Bună.

Eu mă rog, dar nu știu dacă Dumnezeu îmi aude rugăciunea…

Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară pentru tot ce a făcut în timpul zilei…

Am plâns mult că El nu mi-a ascultat rugăciunea, dar am înțeles într-un final de ce…

Încă aștept răspuns la unele rugăciuni. Ard de nerăbdare să văd ce va face Domnul…

Poți sta de vorbă, împreună cu noi, cu Tatăl nostru ceresc despre copiii din județul Timiș?

 

Împreună cu tine, pentru fiecare copil,

Ionuț și Mădălina – lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.