This Campaign has ended. No more donations can be made.

Masina - Galati - Corina Manole

Proiect pentru maşină – Galați

100%

Cu sau fără maşină? Contează o maşină?

Tabla de flanelograf, suportul pentru tablă, lecțiile, planșele pentru cântări, lucrul manual și, bineînțeles, parașuta și plasa cu mingi… gata, sunt pregătită de drum! Unde?

Luni la grupa mare, marți dimineaţa la grupa mijlocie şi marţi după-amiază la grupa mică de la grădinița Cleve. Miercuri la grupa mare la o altă grădiniță, și apoi întâlnire la Palatul Copiilor… Și tot așa, până la sfârșitul săptămânii.

Acesta este programul săptămânal în timpul anului școlar.

Merg la fiecare grup, şi le vestesc Evanghelia, prin programe specifice vârstei lor. Dar vara nu merg doar în oraş, ci şi în sate. Parcurg kilometri întregi, pentru a desfăşura acolo acţiuni evanghelistice precum evanghelizări de 5 zile şi distribuire de tractate. De asemenea, pentru copiii din oraş am organizat trei evenimente speciale anul acesta.

Da, o maşină pentru lucrarea din Galaţi contează foarte mult!

Ca să pot să ajung la toţi aceşti copii am nevoie de o mașină. Maşina pe care o folosesc acum trebuie schimbată, dar, cu voia lui Dumnezeu, dacă vom reuşi să o vindem pe aceasta, vom folosi şi banii din vânzarea ei pentru acest proiect.

Da, o maşină pentru lucrarea din Galaţi contează foarte mult! Vrei să te rogi şi tu, împreună cu mine, ca Dumnezeu să poarte de grijă de toate finanţele necesare? Sau vrei să ajuți, ca astfel Evanghelia să poate să ajungă în continuare la toți acești copii?

Mulțumesc!

Corina Manole


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.