proiectmasinaarad

Proiect pentru maşină – judeţul Arad

100%

Este 10% destul?

Judeţul Arad a fost binecuvântat de Dumnezeu în multe moduri. Este un judeţ în care aproximativ 10% din populaţie sunt creştini evanghelici. Puterea Evangheliei a schimbat vieţi, iar uşile deschise pentru vestirea Cuvântului lui Dumnezeu sunt un privilegiu dat tuturor celor ce doresc să-I slujească lui Dumnezeu.

Mitru şi Ica sunt o familie care lucrează cu credincioșie în AMEC, şi care foloseşte uşile deschise din judeţ, pentru a vesti copiilor Evanghelia.

În fiecare an ei au avut posibilitatea să ducă Evanghelia la peste 20.000 de copii, şi să instruiască sute de lucrători. Ei lucrează îndeaproape cu bisericile locale şi sunt binecuvântaţi de Dumnezeu.

ECIR-site_Dobos-02

O maşină i-ar ajuta foarte mult.

După cum cred că vă imaginaţi, ei au nevoie de o maşină bună, care să-i ducă în locurile din judeţ unde vor să instruiască voluntari şi să evanghelizeze copii şi adolescenţi. Recent, maşina lor a avut nevoie de tot mai multe multe reparaţii, iar Comitetul Naţional AMEC a fost de acord ca familia Doboş să facă din aceasta un motiv de rugăciune şi să planifice schimbarea maşinii pe care o folosesc în prezent.

După o evanghelizare în aer liber, în ziua a patra, m-am întâlnit cu un băiat (avea 10 ani), care mi-a spus: „Vă mai amintiţi de mine? Am fost în parc, la programul pentru copii. I-am întrebat pe părinţi dacă mă lasă să vin şi să-i ascult pe creştini, şi ei m-au lăsat să vin. A venit şi mama şi fratele meu mai mic.“ Mai târziu, când m-am întâlnit cu mama lui, ea mi-a spus că a fost bucuroasă că l-am învăţat pe fiul ei şi că a văzut în el dorinţa de a învăţa mai mult despre Dumnezeu. Ea s-a hotărât să meargă la biserică şi intenţionează să meargă în continuare. Îl lăudăm pe Domnul pentru modul în care lucrează prin evanghelizările în aer liber.

Este minunat că în judeţ sunt 10% creştini evanghelici. Este minunat că se pot face evanghelizări în aer liber. Este minunat că Dumnezeu binecuvântează acest judeţ. Dar, totuşi, este încă aşa de mult de lucru! Nu vrem să spunem că 10% este destul. Fie ca această statistică să ne încurajeze că se poatelucra mai mult, şi că Dumnezeu poate să facă lucruri chiar mai mari decât acestea.

Proiectul aprobat pentru a putea continua lucrarea în judeţul Arad este estimat la 45.000 lei. Această suma va acoperi cumpărarea maşinii şi alte taxe necesare înregistrării maşinii în cadrul misiunii.

Vreţi să vă alăturaţi lui Mitru şi Ica în acest proiect important, practic, astfel ca ei să continue să ducă Evanghelia copiilor din judeţul lor?

 

Mitru & Ica Doboş sunt lucrători locali AMEC în judeţul Arad


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT