This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project_O-altfel-de-vara_ro

Proiect Vara 2019 (Buzău)

100%

Planinfică! Perseverează! Mulțumește!

Pentru vara aceasta avem multe planuri, și vrem să perseverăm în împlinirea lor. Vrei să ni te alături? Apoi, împreună, putem să mulțumim Domnului pentru realizarea lor.

Instruire, tabere, evanghelizări, distribuire de tractate, programe cu copiii în școli … sunt câteva din planurile descrise mai pe larg în scrisoarea de rugăciune pe care o poți citi aici.

Am observat de-a lungul anilor cât de important este să mergem în mod regulat la aceşti copii. Ei primesc hrană spirituală, iar schimbarea în viața lor este vizibilă.

Pentru realizarea acestor planuri avem nevoie de sprijin. Sunt copii care nu pot să plătească integral tabăra, dar care își doresc foarte mult să participe; sunt săptămâni în care avem planificate evanghelizări, dar avem nevoie de combustibil pentru deplasarea în acele locuri …

Suma necesară acoperirii cheltuielilor pentru proiectele din această vară este de 10.000 lei.

Ne rugăm ca Domnul să poarte de grijă de această nevoie, și El să ne ajute să împlinim toate planurile care sunt conforme cu voia Lui!

 

În slujba Lui,

Cosmin și Tatiana Brezoaie – lucrători AMEC locali – judeţul Buzău

scoala

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.