This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiectdevara_tm

„VACANȚA ALTFEL“ – jud. Timis

100%

„VACANȚA ALTFEL“

Daaa! Vacanțăăă!

Cât de des am auzit aceste cuvinte în ultimele zile! Vacanța a venit pentru mii de copii din județul Timiș. Pentru mulți, este cea mai așteptată perioadă a anului. Iar dacă pentru ei este un timp al relaxării, pentru noi este un timp al oportunităților deosebite. Vacanța şcolară este un timp ideal pentru programe evanghelistice în aer liber.

Mateescu - proiect -site - 3

Vacanța de vară 2017 ...

Când ne-am gândit la vacanța de vară 2017, ne-am făcut planurile având credința că Domnul Dumnezeu poate schimba viața copiilor. Avem încrederea că pentru toți copiii din localitățile în care ne-am plănuit să ajungem, acesta va fi anul în care ei pot avea parte de o „vacanță altfel“.  Aceasta înseamnă că, prin evanghelizările în aer liber, prin distribuirile de tractate, prin tabere sau prin Grupurile Biblice de Vacanță, fiecare copil pe care îl întâlnim să audă despre posibilitatea de a fi mântuit.

A fost cea mai tare săptămână a mea de până acum, ne spunea o fată, în urma unei evanghelizări de 5 zile.

Hai să oferim împreună copiilor din Timiș (zona Lugoj) ocazia să afle despre jertfa Domnului nostru Isus, întorcându-se de la viața fără Dumnezeu la o viață trăită pentru El!

Dăruiește! Pentru ca planurile din vara aceasta să fie duse la capăt așa cum am planificat, este nevoie de 2.000 lei. Dacă vrei să ştii în detaliu cum vor fi cheltuiți banii sau vrei să afli despre localitățile în care vom merge, contactează-ne la adresa de e-mail amectimis@gmail.com sau la telefon 0744/322.848 (preferabil whatsapp)

Roagă-te împreună cu noi ca în această vacanță, mulţi copii să audă despre Dumnezeu şi viaţa lor să fie transformată!

Nu ar fi încântător ca la sfârșitul verii să auzim pe mulți copii spunând: Am avut o „vacanţă altfel“!  În vacanţa aceasta am fost mântuit!

Împreună cu tine, pentru mântuirea copiilor,

Ionuț și Mădălina Mateescu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.