This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_ProjectTaraba

Şi copiii din judeţul Sibiu doresc să meargă în tabără!

110%

Pentru mulţi copii, tabăra este cel mai aşteptat eveniment din an.

Dormitul în cort, baia la râu, focul de tabără, timpul devoţional de dimineaţa, jocurile cu apă, competiţiile sportive, dar şi momentele în care Dumnezeu ne-a vorbit, ziua în care L-am primit pe Domnul Isus ca Mântuitor, cântările pline de entuziasm, rugăciunea personală, toate acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem din tabere.

Proiect Site Tabara Babuta - 1

Şi anul acesta dorim ...

Şi anul acesta dorim ca în luna august, din 19-24, să mergem cu copiii la o cabană la poalele muntelui Negoiu, pe valea Porumbacu. Avem locul, avem copiii, avem echipă, avem tot ceea ce ţine de organizare, însă ne mai lipsesc două lucruri: bucătăreasă, şi finanţe astfel încât 35 de copii de la sate, să poată participa în tabără. După calculele noastre, pentru cazare şi mâncare, pentru fiecare copil avem nevoie de 250 lei.

Avem locul, avem copiii, avem echipă, avem tot ceea ce ţine de organizare, însă ne mai lipsesc două lucruri …

Vrei să ajuţi un copil să aibă cele mai frumoase amintiri din viaţa lui, din tabără? Noi vrem, însă pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tău! Credem că Dumnezeu va găsi oamenii Lui speciali şi pentru acest proiect. Vrei să fii şi tu unul dintre ei?

Donează aici!

Lică & Oli Băbuţă


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.