Matesscu - project

Statornic într-o lume în schimbare

87%

Statornic înseamnă neclintit, constant, continuu, permanent, neîntrerupt, stabil, fix, temeinic, ferm.

Vă puteți imagina lucrători cu copiii cu astfel de atribute – lucrători care să stea neclintiți în fața ispitei, fermi în predarea adevărurilor biblice?

În luna iunie ne planificăm să ne întâlnim cu cel puțin 100 de învățători în mai multe localități din județul Timiș, cu care să discutăm despre această temă, importantă într-o lume atât de schimbătoare, agitată și nesigură. Aceasta a fost tema conferinței naționale de la Sibiu, de la începutul lunii aprilie.

Prin seminarii, ateliere, rugăciune, resurse gratuite și oferte speciale, ne dorim să încurajăm învățători din Timiș să fie statornici, uitându-ne la exemplele din Cuvântul lui Dumnezeu.

Te invităm să facem lucrul acesta împreună:

  • Roagă-te să pregătim toate aspectele întâlnirilor cu atenție, înțelepciune de sus și responsabilitate.
  • Roagă-te ca învățătorii care vor participa la aceste întâlniri, să plece motivați și echipați pentru a fi fermi în lucrarea lor.
  • Dăruiește pentru acoperirea cheltuielilor acestor întâlniri. Credem că suma de 3000 de lei este necesară pentru aceasta.

Eu sunt Domnul, Eu nu mă schimb… – Maleahi 3:6. Ce minunat, nu este așa? De la El vrem să învățăm la aceste întâlniri cum să fim statornici într-o lume în schimbare.

Pentru Dumnezeul statornic,

Ionuț și Mădălina Mateescu

VREAU SĂ AJUT