This Campaign has ended. No more donations can be made.

tabarabihor

Știm că Dumnezeu face minuni și astăzi!

100%

Eu am încredere într-un Dumnezeu care face minuni!

În timp ce mă uitam pe lista cu copiii care s-au înregistrat să vină la tabără în vara aceasta, mi-am dat seama că 8 dintre ei nu au cu ce să-şi plătească taxa pentru tabără. Da, ei sunt copii care au participat la Grupul Vestea Bună. Sunt copii cărora le-ar plăcea să vină la tabără, şi, ca orice alţi copii, cu ajutorul Domnului vor beneficia de o tabără AMEC, dar ştiu ei nu vor reuşi niciodată să-şi plătească singuri costurile taberei.

tabara szucs - 2

Dar eu mai ştiu ceva!

Ştiu că Dumnezeu face minuni şi astăzi. Cel ce a transformat apa în vin, Cel ce a făcut pe orbi să vadă şi pe şchiopi să umble este Acelaşi de la care aşteptăm ajutorul pentru aceşti copii. Eu am încredere într-un Dumnezeu care face minuni!

Costul total pentru susţinerea acestor 8 copii la tabăra care va începe pe 28 iunie este de 1.980 lei. Într-adevăr avem nevoie de o minune!

Vara trecută L-am văzut pe Dumnezeu la lucru în viaţa copiilor. În timpul unei seri din tabără, 22 de copii, cu lacrimi în ochi, şi-au predat viaţa Domnului Isus. O fetiţă şi-a deschis inima faţă de noi şi ne-a spus: „Părinţii nu mă iubesc, dar acum știu că Domnul Isus mă iubește.”

Aşteptăm cu nerăbdare ca Dumnezeu să facă minuni şi în această vară – atât din punct de vedere spiritual, cât şi financiar – ca aceşti 8 copii să poată să participe la tabără.

Attila şi Tunde Szucs – lucrători AMEC locali – judeţul Bihor


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0