This Campaign has ended. No more donations can be made.

tabarabihor

Știm că Dumnezeu face minuni și astăzi!

100%

Eu am încredere într-un Dumnezeu care face minuni!

În timp ce mă uitam pe lista cu copiii care s-au înregistrat să vină la tabără în vara aceasta, mi-am dat seama că 8 dintre ei nu au cu ce să-şi plătească taxa pentru tabără. Da, ei sunt copii care au participat la Grupul Vestea Bună. Sunt copii cărora le-ar plăcea să vină la tabără, şi, ca orice alţi copii, cu ajutorul Domnului vor beneficia de o tabără AMEC, dar ştiu ei nu vor reuşi niciodată să-şi plătească singuri costurile taberei.

tabara szucs - 2

Dar eu mai ştiu ceva!

Ştiu că Dumnezeu face minuni şi astăzi. Cel ce a transformat apa în vin, Cel ce a făcut pe orbi să vadă şi pe şchiopi să umble este Acelaşi de la care aşteptăm ajutorul pentru aceşti copii. Eu am încredere într-un Dumnezeu care face minuni!

Costul total pentru susţinerea acestor 8 copii la tabăra care va începe pe 28 iunie este de 1.980 lei. Într-adevăr avem nevoie de o minune!

Vara trecută L-am văzut pe Dumnezeu la lucru în viaţa copiilor. În timpul unei seri din tabără, 22 de copii, cu lacrimi în ochi, şi-au predat viaţa Domnului Isus. O fetiţă şi-a deschis inima faţă de noi şi ne-a spus: „Părinţii nu mă iubesc, dar acum știu că Domnul Isus mă iubește.”

Aşteptăm cu nerăbdare ca Dumnezeu să facă minuni şi în această vară – atât din punct de vedere spiritual, cât şi financiar – ca aceşti 8 copii să poată să participe la tabără.

Attila şi Tunde Szucs – lucrători AMEC locali – judeţul Bihor


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.