This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project oradea ro

„Sunt pierderi de ulei – turbosuflanta trebuie schimbată sau reparată.” (Oradea)

100%

Sunt pierderi de ulei ...

Într-o dimineață din decembrie, înainte de Crăciun, când ne pregăteam să plecăm cu mașina din parcarea din fața blocului, am observat o pată mare de ulei sub mașină. Nu am avut timp să mergem la mecanic atunci, căci planificaserăm câteva vizite la familii foarte sărace, cărora le-am dus haine și alimente. A doua zi am reușit să ajungem la atelierul auto. După ce a examinat mașina, mecanicul a spus: „Sunt pierderi de ulei – turbosuflanta trebuie schimbată sau reparată.”

40 de întâlniri de Crăciun

Aceasta este mașina cu care mergem la toate Grupurile Vestea Bună și în multe alte vizite legate de lucrarea AMEC din județul Bihor. Planificaserăm deja 40 de întâlniri de Crăciun cu copiii și numeroase vizite la familii nevoiașe, așa că am continuat să folosim mașina în starea în care era.

oradea pec

Mașina este încă nereparată și foarte dificil de condus. Lucrarea noastră depinde de buna funcționare a mașinii, deoarece implică deplasarea în diferite localități din județul Bihor. Copiii ne așteaptă săptămânal la Grupurile Vestea Bună și sperăm să putem ajunge de fiecare dată, ca să nu-i dezamăgim și ca lucrarea să aibă continuitate.

Suma minimă necesară reparării mașinii este de 2.000 de lei. Ne rugăm ca Dumnezeu să se îngrijească de această nevoie urgentă, pentru ca lucrarea noastră să nu fie împiedicată. Suntem încredințați că Cel care ne-a chemat să vestim Evanghelia copiilor din județul Bihor, va purta de grijă. Roagă-te împreună cu noi pentru rezolvarea rapidă a acestei situații și dăruiește dacă vrei să fii un „împreună lucrător” cu noi în lucrarea de mântuire a sufletelor copiilor din Bihor.

Mulțumim că îți pasă!

În slujba Lui,

Attila și Tünde,

Oradea – Bihor.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.