This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_ProjectTabara_TM

Tabără 2019 (jud. Timiș)

101%

Cel mai frumos și mai așteptat moment din vacanța de vară ...

Cel mai frumos și mai așteptat moment din vacanța de vară a unui copil ce frecventează Grupul Vestea Bună în timpul anului este tabăra de vară. Încă de când începem grupul de copii în luna septembrie, mulți copii ne cer detalii despre tabără: unde va fi, cât va costa, despre ce vom învăța, dacă va veni cutare lider sau copil. Entuziasmul lor este vizibil și ne bucurăm de lucrul acesta.

Domnul binecuvântează timpul din tabără ...

Domnul binecuvântează timpul din tabără și învățătura din Cuvântul Său. În tabără se creează un mediu creștin, în care copilul este încurajat să se gândească la Creatorul Său, la viața sa, să se roage la masă și în alte momente ale zilei și să citească Biblia.

Timis proiect tabara

Rafi ne spunea cu zâmbetul pe buze: În viața mea nu am mai citit așa de mult din Biblie! Acasă nu citesc, doar pe la Grupul Vestea Bună.

Când ne-am planificat taberele de anul acesta, am avut încrederea că Domnul va purta de grijă copiilor care nu își pot plăti biletul de tabără. Mulți copii de la Grupul Vestea Bună provin din familii cu posibilități financiare reduse. Dacă unii pot plăti integral, iar alții o parte din bani, alții pot plăti foarte puțin sau deloc, mai ales cei ce sunt din familii cu mulți copii.

Despre ei este acest proiect. Știm că Domnul va purta de grijă. Din ceea ce știm despre copii și situația lor, ne rugăm pentru suma de 10.500 lei, bani necesari ca 30 de copii să meargă în tabăra de vară.

În videoclipul de mai jos sunt câteva momente din taberele de anul trecut.

Vrei să trimiți un copil în tabără?

  • Roagă-te să se strângă întreaga sumă în timp util
  • Dăruiește pentru a ajunge la 100%
  • Trimite proiectul acesta cuiva care poate să ajute un copil să meargă în tabără.

Domnul va purta de grijă și anul acesta. Poate o va face chiar prin tine.

Pentru împărăția Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.